REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Ingrida Kazlauskaitė (nuotr. Loreta Kondratė)

Žinoma dainininkė Ingrida Kazlauskaitė jau ne vienerius metus vyksta į vaikų vasaros stovyklas. Moteris su mielu noru veda vaikams paskaitas apie darbą televizijoje. 

26

Žinoma dainininkė Ingrida Kazlauskaitė jau ne vienerius metus vyksta į vaikų vasaros stovyklas. Moteris su mielu noru veda vaikams paskaitas apie darbą televizijoje. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt I. Kazlauskaitė papasakojo apie didelę meilę vaikams bei nekasdienį darbą.

Atlikėja jau ne vienerius metus dirba vaikų vasaros stovyklose: „Jau kelis metus iš eilės vykstu į įvairias stovyklas. Esu įpratus dalyvauti meninėse stovyklose, kuriose lavinami vaikų talentai, saviraiška.“

Tiesa, stovyklose dainininkė vaikų nemokina dainuoti, o pasakoja apie televizijos užkulisius.

„Turiu jau nemažai patirties dirbant televizijoje. Dalyvavau tęstiniuose projektuose, kurie yra ilgos trukmės. Mano sukaupta medžiag bei patirtis yra nuo pasiruošimų užkulisiuose iki finalinio pasirodymo. Todėl šia patirtimi dalinuosi su kitais“, – pasakojo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Jau visai netrukus ji vyks į stovyklą „Spalvota muzika“, kurioje laukia nepamirštami įspūdžiai bei geras laikas drauge su vaikais.

REKLAMA

„Mano pamokėlė sudėliota iš teorinės dalies, kuri yra su pavyzdžiais bei praktinė dalis. Užduočių aš neatskleisiu, bet labai lauksiu visų vaikų. Kartais net būna, kad tėveliai pasilieka pasiklausyti mano vedamų mokymų. Mergaitėms įdomu sužinoti viską: nuo batelių pasirinkimo, kulniukų aukščio ir t.t. Yra labai daug svarbių dalykų ir niuansų, kuriuos svarbu žinoti. Labai smagu pasidalinti savo patirtimi. Sėkmingų ir nesėkmingų pasirodymų. Atskleidžiu ir savo klaidas, kurias dariau. Iš jų labai greitai pasimokiau. Papasakoju apie jas, kad vaikai nekartotų mano klaidų“, – apie savo užsiėmimą kalbėjo I. Kazlauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovė džiaugėsi, kad vaikai noriai uždavinėja klausimus bei domisi jos vedama pamoka.

„Vaikai yra judrūs, gyvi, gyvybingi. Ypatingai tie, kuriems yra aktuali saviraiška. Man su tokiais vaikais dirbti yra smagu. Aš reaguoju į kiekvieno vaiko klausimą. Jie užduoda tikrai labai įdomius klausimus, natūralius, tikrus. Vaikams visada reikia atsakyti labai sąžiningai, nuoširdžiai. Televizija turi labai didelę galią. Visada jų klausiu, ką jie žiūri? Kokie mėgstamiausi televizijos projektai? Kur jie save mato? Kuo svajoja tapti?

Labai svarbu žinoti į kokią pusę jį kreipti. Šioje meno stovykloje vaikams bus daug galimybių pabendrauti su profesionalais. Ne visada tėveliai gali atsakyti į vaikams rūpimus klausimus ir parodyti jiems profesinį kelią. Stovykloje bus ir šokių, ir dainavimo, ir dar labai daug įdomių dalykų“, – šypteli pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja tikino, kad jai darbas su vaikais – vienas malonumas. Su jais paprasta ir labai įdomu dirbti.

„Man darbas stovykloje – įdomus iššūkis ir malonumas. Aš labai myliu vaikus ir man labai patinka su jais bendrauti ir išgirsti jų pamąstymus. Jų idėjos tikrai labai įkvepia. Man tai yra sezoninis darbas ir tikrai nekasdienis pabuvimas. Aš tikrai tada atsipalaiduoju, nepavargstu. Puikiai pavyksta su vaikais sutarti. Vaikų tikrai nereikia tramdyti. Reikia juos išgirsti“, – sakė žinoma moteris.

Tiesa, I. Kazlauskaitė pridūrė, kad vaikai labai noriai registruojasi į vasaros stovyklą: „Visi per pandemiją patyrė kažkokių nuostolių ar nenumatytų atvejų. Tačiau matome, kad vaikai pasiilgo mokyklų, neformalaus ugdymo, bendravimo. Tėveliai juokėsi, kad galės pailsėti nuo vaikų, o vaikai džiaugiasi, kad gali vėl mokytis ir susitikti su kitais vaikais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų