REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Jurgos Šeduikytės pokyčiai (tv3.lt fotomontažas)

Atlikėja Jurga Šeduikytė, rodos, kad yra nepavaldi laikui. Moteris ne tik džiugina klausytojų ausis, tačiau ir akis. Ji visuomet nepriekaištingai atrodo bei yra kupina energijos.

69

Atlikėja Jurga Šeduikytė, rodos, kad yra nepavaldi laikui. Moteris ne tik džiugina klausytojų ausis, tačiau ir akis. Ji visuomet nepriekaištingai atrodo bei yra kupina energijos.

REKLAMA

Kviečiame pamatyti J. Šeduikytės pokyčius bėgant metams.

Garsi šalies atlikėja nebijo eksperimentuoti su savo išvaizda. J. Šeduikytė yra turėjusi tiek trumpus tamsius plaukus, tiek šviesius bei kirpčiukus. Dabar moteris yra užsiauginusi ilgus plaukus. Kad ir su kokia šukuosena ji bebūtų, jai viskas puikiai tinka.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai ji yra pasakojusi apie savo gyvenimo pokyčius.

Pasak jos, karantinas darbų nenukėlė, tačiau leido suprasti kitų dalykų svarbą, atrasti jau seniai pamirštus pomėgius.

REKLAMA
REKLAMA

„Man labai sunku išbūti namuose, bet stengiuosi prisiminti visada planuotus ir atidėliotus darbus ir svajones. Parašyti knygą, sukurti animacinį filmą“, – šypteli Jurga.

REKLAMA

Ji neslepia, kad širdyje nerimas tikrai yra, tačiau šiuo metu jis mažesnis nei buvo pačioje pandemijos pradžioje – dabar atlikėja žino, ką galima daryti norint apsaugoti save bei artimuosius, tad dabar savijauta yra geresnė.

„Jaučiu tą patį nerimą, kaip ir visi, bet suprantu, kad viskas yra mūsų galvose, – juk namie galime sėdėti pikti ir surūgę arba ieškoti išeičių, kaip pasikelti nuotaiką. Kartais tai būna katės garsu lojantis kaimynų šuniukas, kartais parsinešta šalpusnių, žibučių, kačiukų puokštelė, kartais – kūryba ar pokalbis su vienu iš mylimų žmonių“, – pasakoja moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikai žvelgia į situaciją

Nuo pat vaikystės Velykos Jurgai asocijuojasi su gamtos prabudimu, spalvomis ir šiluma.

„Šiais metais visa tai, kaip ir sparčiai bundanti ir žydinti bei jau dūzgianti gamta yra aplinkui, tik šiek tiek kita forma – reikia tik pastebėti. Linkiu visiems ramybės, vilties ir tikėjimo. Net ir tai praeis. Apkabinu iš balkono“, – šypsosi ji.

Artėjant vienai svarbiausių metų švenčių J. Šeduikytė sako, jog Velykos jai sutaps su naujo albumo užbaigimu, o šalyje paskelbtas karantinas netgi pagelbėjo jo kūrimui. Tiesa, iki albumo patekimo klausytojams į rankas, reikės dar šiek tiek laiko – jis pasirodys prieš pat vasarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Darbas prie jo taip pat dažnai padėjo savanoriškai likti namie per karantiną. Taip pat stengiuosi sveikai žiūrėti į situaciją ir išlįsti į gamtą. Vaikštau aplinkiniais  miškais ir paupiais  viena, su sūnumi arba savo dviem augintinėm – žiurkėmis Frida ir Nindze“, – sako žinoma atlikėja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų