REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Princui Harry ir jo žmonai Meghan Markle praėję metai išties kupini pačių įvairiausių įvykių, o visai neseniai jiedu paminėjo ir dar vieną progą. Gegužės 19-ąją suėjo jau 2 metai, kaip jiedu vedę.

6

Princui Harry ir jo žmonai Meghan Markle praėję metai išties kupini pačių įvairiausių įvykių, o visai neseniai jiedu paminėjo ir dar vieną progą. Gegužės 19-ąją suėjo jau 2 metai, kaip jiedu vedę.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidoje pasirodė spėjimai apie tai, kaip pora vestuves galėjo paminėti šiais metais.

Praėjusiais metais pora buvo neseniai sulaukusi kūdikio Archie, kuris gimė gegužės 6-ąją dieną, todėl per savo metines jie, viso labo, tik pasidalijo įrašu „Instagram“, kuriame dėkojo savo gerbėjams už sveikinimus vestuvių metinių proga. Šiais metais nieko panašaus būti nebegalėtų, mat pora savo„Instagram“ paskyroje nebėra aktyvi.

Karališkosios šeimos šaltinis Omid Scobie žurnalui „Harper’s Bazaar“ prasitarė, kad pora, tikriausiai, šią šventę paminės kukliai. „Jie dieną praleis kokybiškai, kaip šeima. Pora nedirbs, o taip pat pasirūpino ir tuo, jog visą dieną neturėtų jokių susitikimų ar skambučių“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip ir visi kiti, jie šiuo metu laikosi karantino, todėl viskas, ką darys, leis laiką namuose. Nepaisant to, diena nusimato išties maloni“, – pridėjo O. Scobie.

REKLAMA

Tiesa, dar kiti šaltiniai „Us Weekly“ išdavė, kad nepaisant to, jog princas Harry ir Meghan laiką leidžia savo namuose Los Andžele, buvusi aktorė rado būdų ištrūkti ir aplankyti savo mamą Dorią Ragland. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai užsienio žiniasklaidoje buvo paviešintas ir kitas M. Markle ir princo Harry planas. Nuo kovo mėnesio pabaigos jie neteko karališkųjų titulų bei su 1 metų sūnumi Archie persikėlė gyventi į Los Andželą. Ir nors tiek karališkajai šeimai, tiek ir visiems gerbėjams toks jų sprendimas, priimtas dar metų pradžioje, kėlė nuostabą, kai kurie įsitikinę, kad tai – puikiai suplanuotas žingsnis.

REKLAMA
REKLAMA

Karališkosios šeimos reporterės Katie Nicholl teigimu, tai – visuomet buvo jų puikiai apgalvoto plano dalis.

„Tai, kaip greitai Sasekso hercogai apsuko savo gyvenimą, daugelį nustebino, tačiau nemanau, kad didelė staigmena yra tai, kad jie persikėlė gyventi už jūrų marių. Tai buvo neišvengiama. Manau, kad visus labiausiai nustebino greitis“, – įsitikinusi K. Nicholl.

„Nuo pat pradžios jie turėjo planą būti tarptautiniais karališkosios šeimos nariais. Jie nenorėjo būti įstrigę vienoje vietoje. Dalis jų vizijos yra pakeisti pasaulį, o tam būtina tarptautinė, viso pasaulio scena“, – pridėjo K. Nicholl australų leidiniui „9Honey“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad žurnalistė minėtų kalbų nelaužia iš piršto – anot jos, tai, kad nenorėtų gyventi vienoje vietoje, jie yra sakę artimiems savo draugams. Turit omenyje tai, kad pora per pastaruosius metus pagyveno ir Jungtinėje Karalystėje, ir Kanadoje, ir Los Andžele, darosi aišku, kad jie puikiai laikosi savo plano.

„Dar labai ansktyvoje jų bendravimo stadijoje man buvo pasakyta, kad Harry draugui jiedu pasakė norintys būti tarptautiniais karališkosios šeimos nariais, ir būtent čia dėti visas savo pastangas. Taigi manau, jog idėja, kad jie persikels ir dirbs kitur, visuomet buvo akivaizdi, tačiau daugelį nustebino greitis“, – mintį tęsė ji.

REKLAMA

„Jie atitrūko nuo karališkosios šeimos, dukart pakeitė namus – iš pradžių gyveno Kanadoje, vėliau persikėlė į Kaliforniją, ir visa tai dar prieš tai, kai Archie suėjo vieneri“, – atkreipė dėmesį Katie.

Tiesa, kol kas viešumoje kalbų apie tai, kad M. Markle ir princas Harry ketintų gyvenamąją vietą keisti dakart, kol kas dar nėra. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų