REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„X faktorius #IšNamų“ (tv3.lt fotomontažas)

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovų laukia įspūdingas koncertas – „X faktorius #IšNamų“! Tiesioginės transliacijos metu ryškiausi populiariausio Lietuvoje muzikinio projekto „X faktorius“ dalyviai surengs pasirodymus iš savo namų.

6

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovų laukia įspūdingas koncertas – „X faktorius #IšNamų“! Tiesioginės transliacijos metu ryškiausi populiariausio Lietuvoje muzikinio projekto „X faktorius“ dalyviai surengs pasirodymus iš savo namų.

REKLAMA

Dalyvių pasirodymus vertins šou teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas – irgi iš namų. Gerą nuotaiką kurs mylimi projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Ryškiausi TV3 projekto dalyviai specialiai šiai laida patys turėjo paruošti pasirodymus. Žiūrovai galės balsuoti ir įvertinti ne tik jų dainas, bet ir dalyvių kūrybiškumą, organizuojant pasirodymus namų sąlygomis. 

 „X faktoriaus“ dalyviai pasakoja, kaip jiems sekasi šiuo karantino metu, ką jie veikia namuose ir kaip leidžia laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio sezono „X faktoriaus“ nugalėtoja Milda Martinkėnaitė tikina, kad į esamą padėtį stengiasi žiūrėti optimistiškai ir ši priverstinė saviizoliacija jai visai naudinga. Milda teigė labai pasiilgusi savo šeimos narių, o namuose stengiasi nenuobodžiauti: įpusėjo seniai norėtą perskaityti knygą, pradėjo daugiau gaminti, išbandė naujus receptus.

REKLAMA

„Prisigalvoju sau ir aktyvios veiklos. Kadangi negaliu eiti į sporto salę, kasdien mankštinuosi namie, bandau susipažinti su joga. Kažkurią dieną vėriau karolius, o kitą – filmavau namų klipuką. Žodžiu, šiuo laikotarpiu leidžiu sau užsiimti veikla, nuo kurios buvau nusigręžusi arba kuriai iki šiol neturėjau laiko. Taip pat turiu daug laiko apmąstymams, savotiškai meditacijai, susipažinimui su savimi iš naujo. Rimties šiuo metu užtenka – dėl to su „X faktorius“ iš namų“ žiūrovais norėsiu pasidalinti ir gražiu jautriu kūriniu, kuris šiuo metu mums visiems labai tinka“, – pasakoja M. Martinkėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Dar mokykloje besimokanti antrosios vietos „X faktoriaus“ nugalėtoja Martyna Jezepčinaitė pasakojo, kad įvedus karantiną, labai pasikeitė jos dienos rėžimas. Kadangi nereikėjo eiti į mokyklą, Martyną guldavosi miegoti labai vėlai, o ir atsikelti anksti ryte nebegalėdavo. Kai prasidėjo mokslai, teko prisiminti, kaip sunku yra keltis 8 valandą. „Kadangi vėl reikia mokytis, pagaliau viskas grįžo į senas vėžias. Atsirado daugiau laiko dainavimui, muzikai ir mokslams. Saviizoliacija man nesukelia didelių problemų. Tokiai situacijai esant, labai svarbu saugoti save ir savo šeimą“, – sako mergina.

Vienas ryškiausių visų laikų „X faktoriaus“ dalyvių Tomas Alenčikas-Alen Chicco pasakojo, kad labai sąžiningai laikosi saviizoliacijos. Daugiausiai laiko dainininkas praleidžia namuose, kur sportuoja, žiūri serialus, kuria savo internetinę svetainę, repetuoja ir palaiko ryšį su gerbėjais. „Filmuoju vaizdo įrašus, labai daug domiuosi muzika, mada, asmenybėmis. Pradėjau net domėtis ekonomika ir strategija“, – apie tai, ką veikia namuose, kalba Alen Chicco.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupės „120“ narys Dovydas Laukys pasakoja, kad šiuo metu daug laiko skiria kūrybai, skaitymui ir ledų valgymui. „X faktoriaus“ nugalėtojas skaito daug knygų apie pandemiją, žiūri nekomercinį kiną. Daugiausiai dėmesio jis skiria muzikai. „Jau balandžio viduryje pristatysiu naują dainą kartu su klipu. Kadangi daug kuriu, ateinančiais metais bus daug dainų. Nieko kito kaip ir visiems pasaulio artistams nelieka – tik kurti“, – šypsosi vaikinas, šiam šeštadieniui ruošiantis pasirodymą kartu su savo scenos kolega Šarūnu Januškevičiumi.

Ryškusis Norbertas Liatkovski pasakoja, kad iš pradžių karantino laikotarpis jam atrodė labai nesmagus. Galiausiai viskas pasikeitė, kai vaikinas pradėjo kūrybingai leisti laiką namuose. „Šiuo laikotarpiu pradėjau kurti žymiai daugiu juokingo tipo video, juos keliu i instagramą ir „TikTok“ paskyrą, kad galėčiau pakelti nuotaiką savo sekėjams“, – pasakoja projekto dalyvis.

REKLAMA

Pradėjęs dainuoti kas dieną įsitikino, kad tobulėti kiekvienoje srityje galima ir pačiam. Svarbiausia yra turėti tam noro, ryžto ir skirti laiko: „Kad ir kaip juokingai skambėtų – pradėjau daryti tempimo pratimus. Beveik padarau iki galo špagatą! O jeigu kartais užplūsta blogos mintys, kad negalima susitikti su draugais arba su savo seneliais, tai pasiskambiname ir linksmai praleidžiame laiką.“

„X faktorius #IšNamų“ – balandžio 4 d. 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų