Praėjusio savaitgalio TV3 laida „La Maistas“, skirta palepinti moteris, tad studijoje šeimininkavo tik vyrai. Nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Sergejus Maslobojevas pasidalino gardžiausių patiekalų receptais, kuriais sužavėsite mylimas moteris ir paruoštumėte joms nuostabius pietus.

Parodė, kaip skaniai iškepti žuvį (nuotr. Organizatorių)

Parodė, kaip skaniai iškepti žuvį (nuotr. Organizatorių)

Laidos svečias – profesionalus sportininkas, geriausias Lietuvos kikboksininkas Sergejus Maslobojevas itin atidžiai renkasi maistą. „Aš valgau 5 kartus per dieną, specialiai man paruoštą maistą. Taigi, šeimai gaminu tik savaitgaliais. Visa mano šeima mėgsta mėsą. Dažnai gaminu steikus, šonkaulius, plovą, bet šiandien paruošiu lengvesnį patiekalą“, – sakė vyras.

Soti „bulletproof“ kava pusryčiams

Sergejus Maslobojevas siūlo pusryčiams išbandyti sočią kavą. Šiai kavai paruošti naudojami ingredientai, kuriuos nesunkiai rasite namų spintelėse arba didesniuose prekybos centruose. Viskas, ko prireiks yra užplikytos juodos kavos puodelio, ghi sviestas, MCT aliejaus. MCT aliejus yra išgrynintas kokosų aliejus ir viena svarbiausia kokosų aliejaus dalis, kuri turtinga svarbiomis maistinėmis medžiagomis.

REKLAMA

Taip pat prireiks mėgstamo skonio stevijos saldiklio bei natūralių, organiškų kakavos miltelių. Viskas sumaišoma elektriniu plakikliu ir skanaujama. Puikus ir greitas būdas pradėti energingą dieną.

Receptą, ką pagamino Sergejus , žiūrėkite vaizdo įraše

Greitas padažas kepsniui

Vylius Blauzdavičius rekomenduoja išbandyti greitą padažą kepsniui. Labai greitas ir paprastai paruošiamas padažas, kuris suteiks puikų skonį kepsniams ar kitiems mėsos patiekalams. 

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše

Kaip skaniai iškepti žuvį?

Laidos šefas Tomas Rimydis parodė, kaip skaniai iškepti žuvį. Vienas iš svarbiausių dalykų ruošiant žuvį – gerai įkaitinti keptuvę su šlakeliu aliejaus. Tuomet jau galima įdėti šaukštą sviesto, šviežias mėgstamas prieskonines žoleles, lengvai spaustą česnaką. O pačią žuvį kepti ypatingai trumpai – 60 sekundžių vieną pusę. Keptuvę patraukus nuo ugnies, apversti žuvį kita pusę ir palikti dar 2 minutėmis. 

Patarimo metu Tomas parodė, kaip iš skysčio, likusio po žuvies kepimo paruošti puikų padažą. Tokiu būdu patiekta ir paruošta žuvis tobula savo sultingumu, aromatu ir skoniu. 

Receptą, ką pagamino Tomas,  žiūrėkite vaizdo įraše

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

Top Video

TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Advokatas prabilo apie liudijimus, ką Pinikas darė prie žuvusios Didžiūnaitytės kūno
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Nušauto policininko šeimą pasiekė piniginė parama: iš viso – kiek daugiau nei 33 tūkst.
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Dėl vietoj dušinių Palangoje išdygusio namo surengta akcija: žmonės atėjo pasiruošę išsimaudyti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Kaimynai sukrėsti dėl pro langą iškritusio ir žuvusio penkiamečio: tėvai vaikais labai rūpinosi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Su oro balionais į audrą patekę dalyviai papasakojo, ką patyrė skubiai leisdamiesi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Punios šilas ir vėl specialistų akiratyje: šile įsisiautėjo kenkėjai
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Vos tik paskelbus sprendimą apie atidaromą sieną, lietuviai patraukė į Lenkiją
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Lietuva dėl Astravo sulaukė paramos iš Lenkijos: žada taip pat nepriimti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Per Kuršių marias kelte plaukę keleiviai sulaukė netikėtos staigmenos
REKLAMA
Naminis vaisių limonadas (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Lašiša (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Kebabas (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Paelija (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Bulvių armonika (nuotr. Organizatorių)
Kylant termometrų stulpeliams, TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė atsigaivinti su ypatingomis šaltomis sriubomis: duonos ir rūkytos ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų