REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo Naujųjų metų dainininkė Jurga Šeduikytė ėmė rašyti savotišką dienoraštį, kurį pavadino „Jurgos iššūkiu“. Ne išimtis ir ši, 41-oji iššūkio diena. 

Nuo Naujųjų metų dainininkė Jurga Šeduikytė ėmė rašyti savotišką dienoraštį, kurį pavadino „Jurgos iššūkiu“. Ne išimtis ir ši, 41-oji iššūkio diena. 

REKLAMA

O taip pat šiandien yra ir gražus atlikėjos jubiliejus – Jurgai suėjo 40 metų.

Šia proga J. Šeduikytė „Facebook“ pasidalijo įrašu, kuriame pasakoja ne tik apie ypatingą naują knygą, bet ir laimės paieškas.

„41 diena. Gimtadienis. Vakar pradėjau skaityti knygą apie kvantinę fiziką. Tikiu, kad visos knygos yra apie mano pačios suvokimo fazes. Buvo pasakų ir giminių sagų etapas, misticizmas, egzistencializmas, psichologija ir t. t. 

Pastaroji knyga apie galimybių fiziką (Dr. Amit Goswami „Knyga, kuri atsako į visus klausimus“) yra parašyta gana kategorišku tonu, bet nekreipiu į jį dėmesio, nes joje randu galimybę išplėsti savo pasaulio suvokimą norima linkme. Man patinka logika ir argumentai, ieškau to, kas mus visus jungia ir kartu mėgstu pažvelgti už įprastų mąstymo ribų. Be to, esu vedama stiprios paieškos motyvacijos: peršalau, o pasak kvantinės teorijos, mano sveikatos galimybė yra kambary (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiuosi kaip pievoj, rankiodama atsakymų žemuoges, ir verdama jas ant smilgos. Mano smilga – unikali, su tik man skaniais atsakymas. Bet pats vėrimo principas bendras tau ir man, Bro ir Se. Iki šiol svarbiausios žemuogės man yra: kiekvienas turi teisę į savo laimės paieškas; kito žmogaus nepakeisi; lūkesčiai stabdo, o viltis veda į priekį; laiko ir erdvės kategorijos būdingos tik materialiam pasauliui, kūryboje ir laisvėje gali atsidurti kur ir kada nori. 

REKLAMA

Dar – aukščiausia žmogaus gyvybingumo forma atsiskleidžia per jausmą. Jausti save ir per save besiliejančias pasaulio energijos bangas yra netoli laimės. Laimė nėra bukas latentinis laimingumo jausmas. Tai yra stiprus gyvenimas, stiprūs iki kaulų košiantys jausmai ir patyrimai, nepamirštami vaizdų ir garsų deriniai, mistiški sutapimai ir ženklai, rodantys, kad gyveni kažką savo. Jausmas, kai eini pirmyn, gilyn, platyn, vis labiau suvokdamas ir lavindamas savo budrumą. 

Geriausia gimtadienio dovana – būti ten, kur, ir kas esu, ir būti viskam pasiruošusiai su paslaptinga šypsena veide. Įdomu, kas toliau“, – rašė Jurga.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų