REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Andrius Šedžius, Monika Šedžiuvienė (tv3.lt fotomontažas)

Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas šių metų rugsėjo 23-iąją – pora galutinai išsiskyrė. Nepaisant to, kad pora jau oficialiai išsiskyrusi, tačiau Andrius dar nededa taško šioje byloje.

40

Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas šių metų rugsėjo 23-iąją – pora galutinai išsiskyrė. Nepaisant to, kad pora jau oficialiai išsiskyrusi, tačiau Andrius dar nededa taško šioje byloje.

REKLAMA

Kaip praneša delfi, A.Šedžius nusprendė apskųsti teismo nutartį ir kreiptis į aukštesnės instancijos teismą.

Teigiama, kad po to, kai teismas išskyrė porą, vaiko globa atiteko Monikai, todėl Andrius neketina pasiduoti ir siekia iš naujo narplioti vaiko išlaikymo klausimą.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad praėjusiais metais vyko jų teismo posėdis.

Į teismo posėdį atvyko abu sutuoktiniai, kaip įprasta, buvo nekalbūs, vengė akių kontakto. Abiejų teigimu, situacija absurdiška ir pora siekia greičiau išsiskirti, tačiau, jei teismo sprendimas bus nepalankus A.Šedžiui, šis žada jį apskųsti. Pasak Monikos advokato, pora turėtų oficialiai išsiskirti jau šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Sutuoktiniai nesutarė dėl vienintelio klausimo – nepilnamečio sūnaus globos.

Skyrybų bylos aptarimas trūko kelias valandos, abu sutuoktiniai iš teismo salės išskubėjo santūriais veidais.

REKLAMA

Pasak Monikos, teismo sprendimas bus aiškus po poros savaičių: „Kaip suprantu, čia lankytis nebereikės. Teismo sprendimas nėra aiškus, dar negaliu nieko sakyti. Pabūsiu protingesnė šiuo klausimu ir apie Andrių nekomentuosiu, bet žmogų geriausiai pažinsi per tokius procesus, gaila, kad ne iš gražiausios pusės. Mes bendraujame tik dėl vaiko.“

Andrius situaciją komentavo noriai: „Kai pamatysiu teismo sprendimą ir argumentus, tuomet nuspręsiu ar skųsti. Iš mano pusės nėra jokių nuoskaudų ar pykčių. Vienintelis dalykas, kuris man suteikia neigiamas emocijas, tai Monikos manipuliavimas vaiku. Ant Monikos nepykstu, linkiu jai laimės ir sveikatos, tegu ji gyvenime turi viską.“

REKLAMA
REKLAMA

Verslininkas džiaugėsi, kad pasiekė finišo tiesiąją: „Aš noriu bendrauti draugiškai, nežinau, kaip Monika. Rūpinuosi visais savo vaikais, neseniai su vyriausia dukra atostogavome, pasiruošėm mokslo metams. Tiek su vaikais, tiek su mamomis palaikome gražius santykius, žinoma, skyrybų procese visko buvo. Labai gaila, kad Monika neleido atostogauti su vaiku, prašiau tiek jos, tiek teismo, bet mano prašymas buvo atmestas.“

Prakalbus apie neseniai išgyventą dramą dėl kaltinimų vaiko pasisavinimu. Andrius turėjo savo nuomonę.

Portalas tv3.lt primena, kad asmeninėje „Facebook“ paskyroje atlikėja išsamiai aprašė, kaip ketvirtadienio vakarą pavėlavusi pristatyti vyrui vaiką laiku, ji sulaukė žiauraus jo atsako. Turėjęs vakare M. Šedžiuvienei grąžinti sūnelį, šis dingo – neatsakinėjo nė į vieną jos skambutį ar žinutę, todėl netrukus Monika kreipėsi ir į policiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Manau Monikai reikėjo dėmesio, tai puikus viešųjų ryšių triukas norint pasididinti savo populiarumą. Vaikui juk jokios grėsmės nebuvo. Kai sūnui buvo pusantrų metų tris paras su juo pragulėjau reanimacijoje, o ji dainą įrašinėjo“, – kalbėjo A.Šedžius.

Paklaustas ar bendrauja su naujuoju Monikos draugu, vyras teigė, kad šis slepiasi: „Neteko man jo matyti, socialiniuose tinkluose Monikos draugas mane užblokavęs, slepia veidą. Man šis vyras kelia baimę ir abejonę, koks žmogus yra šalia mano vaiko. Kiek sužinojau iš lietuvių bendruomenės Airijoje, jis susijęs su kriminaliniu pasauliu.

Jis niekur nedirba, skraido pas Moniką kas dvi savaites, tai iš ko jis gyvena? Man tai kelia abejonių, ar mano sūnus bus saugus tokioje aplinkoje. Pati Monika važinėja naujausiu automobiliu, ji sako, kad jai automobilį nupirko draugas, tik įdomu iš kokių pinigų. Žinoma, galbūt jis daug metų dirbo ir dabar gyvena iš santaupų, nežinau, tačiau girdėjau, ką kalba žmonės.“

REKLAMA

Tikrino psichologinę vaiko būklę

Portalas tv3.lt primena, nors abu sutuoktiniai oficialiai nėra išsiskyrę, tačiau kiekvienas iš jų turi antrąsias puses. Prieš kelis mėnesius viešojoje erdvėje pasirodė žinia, kad A. Šedžius draugauja su gerokai jaunesne Erdvile Pilvinyte. Taip pat ir Monika neslepia turinti širdies draugą, kuris, anot jos, be proto rūpinasi tiek ja, tiek ir jos sūnumi Gabrieliumi.

Dar kovo mėnesį įvykusio teismo metu A. Šedžius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

REKLAMA

Gegužės mėnesį pora taip pat susitiko teisme, tačiau procesas taip ir neįvyko, mat čia liudyti neatvyko pagrindinis liudytojas. Kaip naujienų portalui tv3.lt sakė A. Šedžius, tai – dainininkas Tadas Juodsnukis.

Dar anksčiau verslininkas buvo sakęs, jog jo ir Monikos santykių baigtį paskatino jos ir Tado romanas, apie kurį A. Šedžius žurnalistams atskleidė dar kovo mėnesį. Pasak verslininko, jei atlikėjas neatvyks į kitą posėdį, jis gali būti čia atvesdintas.

Pagrindinis poros nesutarimų klausimas teisme yra vaiko globa – A. Šedžius neslepia, kad šiuo klausimu jie sutarti negali.

„Nepavyksta jokių kompromisų rasti, nes Monika visiškai ignoruoja vaiko interesus, skriaudžia vaiką ir naudoja prieš jį psichologinį smurtą. Pavyzdys – vakar diena. Sekmadienį, kai vaiką atidaviau, jis labai nenorėjo – aš jam pažadėjau, kad pirmadienį atvažiuosiu. Monika pati sutiko, kad pirmadienį vaiką galėsiu paimti iš darželio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors pirmadienis, pagal teismą, nėra mano diena su vaiku matytis. Ryte dar paskambinau 9.30 valandą, ir per vaizdo priemones man rodė vaiką, ir vaikui aš pažadėjau, kad „tėtukas tave šiandien paims iš darželio“. O ji tiesiog paskambino man prieš 16.30 val., aš jau buvau Vilniuje, ir man pasakė, kad vaiko negaliu imti iš darželio, nes ji persigalvojo“, – įrodymus pateikė A. Šedžius.

Verslininkas teigė, kad vaikas nuo tokių dalykų kenčia: „Tai kokia čia vaikui trauma? Man tai man, aš galiu į tą Vilnių suvažinėti, ir sugaišti laiką, ir kelionę, ir viską. Bet vaikui? Vaikas laukia tėtuko, o tėtukas neatvažiuoja, nes mamytei vat nepatiko, kad pateiktas prašymas psichologams įvertinti, ar jis nėra traumuojamas“.

REKLAMA

Vis dėlto anot A. Šedžiaus, vaiko psichologinę būseną specialistai vis dėlto įvertins. „Be abejo, psichologai iš Vaiko teisių tarnybos įvertins. Manau, kad kitokių priemonių teisinių nėra. Negalima šitai vaiko skriausti“, – sakė verslininkas.

Taip pat žinomas vyras pridėjo, kad vienintelis klausimas, kuriuo bendrauja su M. Šedžiuviene, yra vaikas: „Daugiau jokių reikalų su ja neturiu ir nenoriu turėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų