Sūrio žinovai patikins, kad sūris yra tinkamas ne tik sumuštiniui arba picai pagardinti. Kokį rinktis, kurį naudoti kepimui ir prie kurio derinti uogienę? Apie visa tai ir dar daugiau įdomybių, patarimų ir gardžių patiekalų iš įvairių rūšių sūrių galėjote išvysti TV3 laidoje „La Maistas“!

Portobello grybų ruošimas

Portobello grybų ruošimas

Prie profesionalių „La maistas“ šefų Tomo Rimydžio ir Vyliaus Blauzdavičiaus šį kartą prisijungė sūrių ekspertas Vytautas Vaga. Jo gyvenime sūriai užima ypatingą reikšmę.

Be naudingų receptų, laidos šefai pasidalijo ir patarimais, kurie pravers sukiojantis virtuvėje.

Tomas Rimydis siūlo pagaminti naminį sūrį. Jis puikiai tinka tiek kaip desertas, tiek kaip užkandis prieš patiekalą. Patiekiant tinka pabarstyti čiobreliais ir pašlakstyti trupučiu mėlynių uogienės.

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Vylius Blauzdavičius siūlo iškepti portobello grybą su pelėsiniu sūriu. Puikiai tinka tiekti kaip užkandį ar lengvą patiekalą. Nuostabiai gardus skonių junginys nepaliks abejingų.

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Sūris!" laidos svečias, sūrio ekspertas Vytautas Vaga dalinosi patarimu, kaip laikyti sūrį namuose, kad jis išsilaikytų kuo ilgiau. Vytautas pataria, kad sūrį geriausia laikyti suvyniotą į popierių - tam tinka ir kepimo popierius, bei mikliai parodo, kaip dailiai suvynioti sūrį į popierių.

Vytauto patarimą žiūrėkite vaizdo įraše.

 

 

Nesvarbu
2020-01-14 12:14:52
Na taip . Laabai gardu
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Vairas 2020-01-18 18:23:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jo su tokia buza ilgai neišgyvens o gal ši korespondentė iš Verigos kompanijos rūpinasi kad darbo liaudis greičiau kojas užverstu?    ATSAKYTI
Nesvarbu 2020-01-14 12:14:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na taip . Laabai gardu   ATSAKYTI

Top Video

Praeities žvalgas. Lietuvis apsilankė apleistoje Estijos pionierių stovykloje: vaizdai sukėlė gailestį
DABAR RODOMA
Praeities žvalgas. Lietuvis apsilankė apleistoje Estijos pionierių stovykloje: vaizdai sukėlė gailestį
DABAR RODOMA
Farai. Ne iš kelmo spirta pardavėja tapo didvyre – lietuvės gudrybė sustabdė vagišių
DABAR RODOMA
Farai. Vairuotojo elgesys pareigūnus išvertė iš koto: mašina nevažiavo, o vyras „vairavo“
DABAR RODOMA
Pasidalijo, ką mama išdarinėjo lėktuve: dukrai teliko rausti iš gėdos
DABAR RODOMA
Pamačius, kaip bandoma išvažiuoti iš automobilių aikštelės aplinkiniai susiėmė už galvų
DABAR RODOMA
Košmaras autobuse: nufilmuota, kas dėjosi viduje per siaubingą avariją
DABAR RODOMA
Internautai negali patikėti savo akimis: neatskiria, kuri yra dukra, o kuri – mama
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Po 12 metų kartu Dianos gyvenimas virto pragaru: istorija – pamoka kiekvienam
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Gimtadienio šventė porai virto pragaru: atėmė keturis vaikus, tarnybos reikalauja tūkstančių
DABAR RODOMA
Visi mes žmonės. Skambinas įvardijo skyrybų su Krysko priežastį: galutinis taškas padėtas tik dabar
REKLAMA
Pasakė, kaip iškepti tobulus lietinius (nuotr. Organizatorių)
Savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkavo vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškepė gausybę ...
Blyneliai su obuoliais ir bananais (nuotr. Organizatorių)
Šį sekmadienį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkaus vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškeps gausybę ...
Aušra pasakė, kaip pagaminti skaniausius cepelinus: bus minkšti ir glotnūs (nuotr. Organizatorių)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida buvo skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga laidos viešnia tapo ...
Blynai visiems skoniams (nuotr. Organizatorių)
Šį savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkaus vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškeps gausybę ...
Juodos duonos padažas (nuotr. stop kadras)
Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, ...
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų