REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Garsenybės gulusios po skalpeliu (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Paprastai įžymybės atvirai nekalba apie savo apsilankymus pas plastikos chirurgus ir teigia, kad jų grožis yra sveikos gyvensenos rezultatas.

25

Paprastai įžymybės atvirai nekalba apie savo apsilankymus pas plastikos chirurgus ir teigia, kad jų grožis yra sveikos gyvensenos rezultatas.

REKLAMA

Tačiau žvaigždžių tarpe yra ir drąsių moterų, kurios neslepia to, kad norėdamos išlikti jaunos, jos turi kreiptis į chirurgus ir atlikti sudėtingas procedūras.

Nicole Kidman

Aktorė pastaruoju metu persistengia su grožio procedūromis. Apie tai prakalbo daugybė užsienio žiniasklaidos portalų.

52-ejų Holivudo žvaigždė taip stengiasi atrodyti jaunai, kad įvairioms grožio procedūroms bei išvaizdos patobulinimams išleido daugiau nei milijoną dolerių. Ji leidžiasi botoksą ir užpildančias injekcijas. Moteris ne kartą atsidūrė ir ant plastikos chirurgų stalo.

„Nicole myli savo sveikatą ir grožio procedūras, dėl to ji naudojasi galimybę atlikti ne vieną nuostabią procedūrą. Vieša paslaptis, kad ji nori gyventi bent iki 100 metų, todėl ji padarys viską, kad tai pasiektų“, – užsienio naujienų portalui kalbėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad Nicole neigia kada nors pasidariusi plastinę operaciją, ji ne kartą užsiminė, kad jai atliekamos įvairios procedūros: nuo kiaulės placentos veido procedūrų, iki akupunktūros.

REKLAMA

Britney Spears

Nors daugelis kalba, kad Britney yra pasidariusi ne vieną plastinę operaciją, tačiau žvaigždė teigia, kad jai teko tik pasiputlinti lūpas. Anot jos, tai buvo labai įdomi patirtis.

Victoria Beckham

Dar būdama „Spice Girls“ narė Victoria pasididino krūtis, tačiau ji gailisi dėl savo sprendimo ir nerekomenduoja, jaunoms merginoms keisti savo kūno tik dėl to, kad tai yra madinga.

Tyra Banks

Modelis išleido knygą, kurioje ji atskleidė, kad karjeros pradžioje pasitobulino nosį. Beje, modelis dažnai nešioja perukus ir to neslepia.

Khloe Kardashian

Vieno interviu metu Khloe prisipažino, kad turėjo veido užpildus, tačiau ji neliko patenkinta rezultatu ir atsikratė jų. Kalbėdama apie nosį, mergina teigia, kad ši yra visiškai natūrali.

REKLAMA
REKLAMA

Megan Fox

Aktorė pirmąkart pasirodžiusi žinomuose Holivudo filmuose tapo pačia tikriausia sensacija, o netrukus ji praminta ir seksualiausia planetos moterimi. Ir nors šį titulą moteris išlaikė gana ilgai, o daugelis paklaustas, ką laiko moters idealu, ir toliau sako būtent jos vardą, jau ne vienerius metus ji atrodo kardinaliai kitaip.

Bėgant metams nemažai pasikeitė ir 3 vaikus turinčios aktorės išvaizda. Dabar ji nė iš tolo nebeprimena tos gražuolės, kuria buvo anksčiau. Daugelio spėjimu, prie to ryškiai prisidėjo įvairios plastinės operacijos.

Teigiama, kad Megan pasitobulino nosį, neatsispyrė botokso procedūroms, skruostų formavimui bei lūpų putlinimui. Neišvengta ir dantų bei krūtų korekcijos. O visai neseniai pasidalijusi asmenuke „Instagram“, Megan sulaukė ir skaudesnių kritikos žodžių.

„Anksčiau buvai seksualiausia pasaulio moterimi“, „Dievinu tave, bet dėl tokio didelio botokso kiekio tampi į save nebepanaši“, – rašė komentatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų