REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Montvydienė su dukra Adelė (nuotr. Vido Černiausko)

Vieno garsiausių Lietuvos dainininkų Donato Montvydo žmona Veronika Montvydienė – madai ir stilingiems, išskirtiniams drabužiams neabejinga moteris.

14

Vieno garsiausių Lietuvos dainininkų Donato Montvydo žmona Veronika Montvydienė – madai ir stilingiems, išskirtiniams drabužiams neabejinga moteris.

REKLAMA

Kartu su šešerių metų dukrele Adele žinoma moteris apsilankė  parduotuvėje „KidZone“  ir parinko žiemos šalčiams bei Kalėdų šventėms skirtus derinius. Juos pristatė Adelė, savo drąsa, mokėjimu pozuoti, bendravimu ir mielumu pavergusi visą fotosesijos komandą, rašo pranešime spaudai.

Suderinti praktiškumą ir grožį – nesunku

Anksčiau pirkdama vaikams drabužius V. Montvydienė didžiausią dėmesį skirdavo praktiškumui, o dabar labai svarbu ir tai, kaip drabužis atrodo. Moteris teigė, kad šiais laikais suderinti praktiškumą, stilingumą ir grožį yra labai paprasta. Parduotuvėse yra didžiulis kokybiškų drabužių, bet svarbiausia netingėti paieškoti ir pasidomėti prekės ženklais.

„Dukra mielai dalyvauja pirkimo procese. Vaikų drabužių parduotuvėse deriniai taip gerai sudėlioti, tad nebereikia sukti galvos: atėjai, pamatei ir įsigijai. Adelė pamatė fotosesijoje blizgančią pūstą striukę ir iš karto jos užsimanė. Na, o mano pareiga dabar pasirūpinti šiltomis kelnėmis. Adelė – nebe mažas vaikas, neįdėsi jos tiesiog į šiltą kombinezoną“, – šypsojosi V. Montvydienė.

REKLAMA
REKLAMA

Fotosesijoje Adelė kartu su mama pasirinko aktyviam laisvalaikiui skirtą geltoną striukę. Tai – atspari vandeniui, „kvėpuojanti“, pasižyminti specialiu patentuotu šilumos atspindėjimu, dėl ko visada šilta. Šis drabužis tinka ir vaikui paaugus – dėl išaugimo sistemos striukės rankovės prasiilgina, todėl ją galima dėvėti kelerius metus.

REKLAMA

Mergaitės dėmesį taip pat patraukė žalios spalvos elegantiškas puspaltis, puikiai tiksiantis savaitgaliui į teatrą. Labiausiai Adelei patiko blizganti pūsta striukė ir prie jos priderintas drabužių derinys. Jo akcentu tapo žaisminga kepurė ir pirštinės. Adelė taip pat pristatė žiemos šventėms tiksiančius drabužių derinius. Mergaitės širdį pavergė džinsinio švarko ir pūsto tiulinio sijono derinys – žaismingas, tačiau kartu ir subtiliai puošnus.

Neverčia rengtis nepatinkančiais drabužiais

V. Montvydienė pasakojo, kad su dukra dėl drabužių pasirinkimo nesipyksta. Adelė – sąmoningas vaikas, o Veronika stengiasi rasti kompromisą ir kalbėti su dukra kaip su suaugusia. „Stengiuosi neversti rengtis jos nepatinkančiais drabužiais. Dažniausiai diskusijos kyla dėl spalvų. Kaip ir visi vaikai, Adelė nori rengtis ploniau, nei rodo termometras už lango“, – pasakojo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu populiariausi Adelės spintoje – spalvoti kailiniai ir lakuoti kerzai. V. Montvydienė juokėsi, kad Elzos ir rožinės princesės – jau praeitis. „Iš pradžių galvojau, kad labai priešinsiuosi tam kultui, bet po to pagalvojau, kad kada, jei ne dabar. Leidau savo dukrai pačiai apsispręsti, kada metas atsisveikinti su rožiniais drabužiais. Tas laikotarpis labai greitai baigėsi“, – pasakojo V. Montvydienė.

Sūnus dėmesio nemėgsta

Renginiuose Veroniką dažniausiai pamatysi su dukra. Moteris teigė, kad sūnus Kajus nėra dėmesio mylėtojas, be to, neturėtų kantrybės pozuoti prieš fotoobjektyvą ir kelis kartus persirenginėti.

„Adelė – labai bendraujanti asmenybė, o Kajus jaučia savivertę ir be kitų įvertinimo. Jam įdomu ir pačiam su savimi, todėl jis turi ribas. Adelė, būdama viešumoje, jaučia malonumą ir džiaugsmą. Dukra mėgsta socializuotis – jai šis poreikis duotas iš prigimties. Jei Adelė to nenorėtų, tikrai netempčiau per prievartą. Kaip kažkas yra pasakęs – ant obels kriaušės neauga, tad gebėjimą ir norėjimą būti dėmesio centre dukra paveldėjo iš tėvų“, – sakė V. Montvydienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apranga rūpinasi ir tėtis

Nors dažniausiai šeimoje mama rūpinasi vaikų apranga, Montvydų namuose galioja kiek kitokios taisyklės. D. Montvydas nėra pedantas, tačiau jam rūpi, ką rengiasi ir kaip atrodo jo vaikai.

„Donatas turi puikų stiliaus pojūtį. Jis visada gali patarti, ką ir su kuo derinti. Jei Adelei neleidžiu rengtis kažkurio drabužio, ji bėga pas tėtį. Beje, Donatas pasižiūri, kaip dukra apsirengusi vienai ar kitai progai, kartais ir pakritikuoja“, – pasakoja V. Montvydienė.

Vardiniai drabužiai – ne gyvenimo vertybė

V. Montvydienė pasakojo vaikų drabužiams neišlaidaujanti. Vaikų spintoje tikrai nėra vardinių

drabužių ar aksesuarų. Svarbiausia Veronikai yra kokybė: drabužiai turi būti pralaidūs orui, vaikai neturi prakaituoti ar šalti.

„Prekės ženklai, kurie yra populiarūs dėl savo vardo, mūsų nedomina. Nemanau, kad gyvenime tai yra vertybė. Verstis per galvą tam, kas galėtumei nusipirkti kažkokį daiktą... Žinoma, jei tau nereikia sukti galvos ir kaina yra priimtina tavo finansinei padėčiai, kodėl gi ne – kokybė kainuoja. Tačiau tai labiau skirta suaugusiems, o ne vaikams. Geriausia yra rasti aukso vidurį, kai kokybė atitinka kainą“, – teigė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų