REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Elena Jančiukaitė (nuotr. Vido Černiausko)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kiekvieną sekmadienį „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Elena Jančiukaitė ir Edgaras Kožuchovskis kalbina „X faktoriaus“ dalyvius ir teisėjus bei parodo televizijos žiūrovams tai, kas lieka už kadro.

12

Kiekvieną sekmadienį „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Elena Jančiukaitė ir Edgaras Kožuchovskis kalbina „X faktoriaus“ dalyvius ir teisėjus bei parodo televizijos žiūrovams tai, kas lieka už kadro.

REKLAMA

Visuomet puikiai prieš kameras atrodanti Elena su tv3.lt skaitytojais nusprendė pasidalyti grožio paslaptimis.

Kiekvieną sekmadienį, tiesioginių „X faktoriaus“ transliacijų metu Elenai kuriamas įspūdingas makiažas, visažistai naudoja profesionalias priemones ir įvaizdį kuria su „Maybelline“ kosmetika.

Šį kartą mergina papasakojo, kaip po įtemptų filmavimusi ji palepina savo plaukus bei atstato jų išvaizdą: „Visuomet turėjau labai ilgus ir garbanotus plaukus, tačiau paauglystėje, kai pradėjau laikytis pačių įvairiausių dietų, ne tik sulėtinau medžiagų apykaitą, bet ir labai pakenkiau savo plaukams. 

Jie pradėjo skilinėti ir slinkti, todėl nusprendžiau imtis kokių nors veiksmų. Prisiminiau, kaip dar vaikystėje mama ir močiutė skalaudavo mano plaukus įvairių žolelių nuovirais, todėl ir aš nusprendžiau atsigręžti į liaudies receptus ir išbandžiau gausybę įvairių priemonių.“

REKLAMA
REKLAMA

Jei merginos plaukai būdavo labai išsausėję, tai po šios kaukės, kurią atrado visiškai netikėtai, jie ne tik tapo šilkiniais, bet ir pradėjo greičiau augti.

REKLAMA

Kaukei reikės: 

  • 2 šaukštų ricinos aliejaus; 
  • 1 kiaušinio trynio; 
  • 1 šaukšto medaus; 
  • 2 šaukštų garstyčių miltelių;

„Visus ingredientus sumaišykite, šiek tiek pašildykite ir užtepkite ant plaukų. Kruopščiai įmasažuokite šaknis, suaktyvinkite plaukų svogūnėlius ir apvynioję maistine plėvele apsukite galvą rankšluosčiu. Neišsigąskite, nuo garstyčių miltelių gali atsirasti lengvas deginimo jausmas. Aš laikydavau iki valandos, o tada išskalaudavau ir išplaudavau su savo naudojamomis priemonėmis. 

Taip pat kitą stebuklingą kaukę, kuri labai padėjo mano plaukams, sudaro vos vienas ingredientas – majonezas. Viskas, ką reikia padaryti, ištepti savo galvą majonezu ir ją palaikyti kelias valandas apvyniojus maistine plėvele bei rankšluosčiu. 

Išplovus plaukai žvilgėdavo, juos būdavo lengva šukuoti, jie nesielektrindavo, o jokio kvapo, kuris galbūt daugelį atbaido, tikrai nelikdavo. Manau, kad svarbiausia yra pasitarti su savo kirpėju – atsirinkti geras ir profesionalias priemones, vengti džiovinimo karšto oro srove“, – grožio patarimais dalijosi Elena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų