REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Katažina Zvonkuvienė pasidalijo asmeniniais kadrais (nuotr. asm. archyvo)

Gruodžio 1-oji – itin svarbi dainininkei Katažinai Zvonkuvienei ir jos mylimajam kompozitoriui Deivydui Zvonkui. Lygiai prieš 3 metus, porai gimė dvynukai – Kornelija ir Donatas.

29

Gruodžio 1-oji – itin svarbi dainininkei Katažinai Zvonkuvienei ir jos mylimajam kompozitoriui Deivydui Zvonkui. Lygiai prieš 3 metus, porai gimė dvynukai – Kornelija ir Donatas.

REKLAMA

Katažina jau kelias dienas prieš didžiąją bei, kaip visuomet, dvigubą šventę, buvo nusiteikusi itin pakiliai. Vis dėlto ji neslėpė, kad dažnai vis dar nubraukia ir ašarą, mat negali patikėti, kad jai šitaip pasisekė.

Savus gimtadienius pakeitė vaikų šventės

Naujienų portalui tv3.lt K. Zvonkuvienė pasakojo, kad gimtadienio šventę vaikučiams surengs žaidimų kambaryje, su būriu kitų vaikų. „Vakarėlį planuojame linksmai, bet, svarbiausia, kad Dievas duotų sveikatos, nes jie ką tik sirgo – meldžiamės, kad neatkristų ir balius įvyktų“, – sakė ji.

Neretai teigiama, kad mažų vaikų gimtadienis yra daugiau šventė ne jiems, o jų tėvams. Su tuo iš esmės sutinka ir Katažina: „Dažnai nubraukiu ašarą, tačiau tikriausiai tai būdinga tik man, nes esu perdėtai jautri, o atsiradus vaikams, tai dar labiau išryškėjo. Tiesą sakant, man nebesinori švęsti savo gimtadienio – labiau norisi švęsti vaikų. Tada susirenka ir tėvai, ir vaikai, ir ta šventė įgyja kitų spalvų, tampa kitokia – būna pilna juoko.“

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pridėjo, kad tai taip pat yra ir galimybė susitikti su seniai matytais draugais, nes tapus tėvais, laiko pobūviams atsiranda vis mažiau.

REKLAMA

Svarbiausia pamoka, kurios moko ir dvynukus

Ir nors artimi Zvonkų šeimos draugai jau kurį laiką muzikantų klausinėja, kaip vaikučius nustebinti, Katažina sakė, kad vienos taisyklės neturi – kartais dvynukams dovanoja bendrą, o kartais ir skirtingas dovanas.

„Jeigu mums pasirodo, kad jiems tiktų kokia bendra dovana – pavyzdžiui, traukinys su bėgiais, tai gali būti ir bendra dovana, nes patiks abiems ir abu puikiai žais. Tačiau dabar pomėgiai ima ryškėti labiau, todėl manau, kad šiemet kiekvienas gaus atskirą dovaną“, – savo sprendimą aiškino dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pridėjo, kad nepaisant to, jog kiekvienas vaikas įvairius žaislus ar daiktus mieliau turėtų tik sau asmeniškai, jiedu su Deivydu nemažai stengiasi, kad dvynukai išmoktų dalintis.

„Žinoma, būna įvairių situacijų. Tarkime, Kornelija anksčiau buvo labiau pasisavinanti – jei žiūrėdavo daineles ir brolis prieidavo, ji pykdavo. O dabar, tikriausiai dėl to, kad su tuo dirbome, pastebime, kad ji atsuka ir parodo viską broliui – specialiai net atsisėda šoneliu, kad tik brolis matytų“, – mielą pavyzdį papasakojo ji.

Labiausiai džiugina sustiprėjęs ryšys

Katažina tvirtino, kad kartais jai iki šiol sunku patikėti, kaip stipriai jai pasisekė: „Meluočiau, jei sakyčiau, kad gyvenimas nepasikeitė. Man atrodo, kad jis visad keičiasi ir keisis dar ilgai ir laimingai. Bet aš vis dar nesuvokiu ir negaliu patikėti, kad jau trečius metus esu mama, kad tai vyksta su manimi, ir kad tai yra mano vaikai. Kartais važiuoju pasiimti jų iš darželio ir, atrodo, sustok, akimirka žavinga – ar jie čia su manimi, ar ne? (šypsosi).“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto labiausiai moterį džiugina tai, kad po vaikučių gimimo, tarpusavio ryšys tapo dar kur kas stipresnis. „Man labai džiugu, kad mūsų su vyru gyvenimas pasikeitė ta prasme, kad mes dar labiau sutvirtėjome kaip šeima, kaip vyras ir žmona, ir kiekvieną dieną mes vis dar mokinamės būti tėvais“, – sakė ji.

Dainininkė pasakojo, kad kiekvieną dieną stengiasi savo vaikams būti kuo įmanoma geresne, tačiau kartais vis atrodo, kad kažko nemoka, kažką daro ne taip. Nepaisant to, šias mintis ji stengiasi vyti į šalį.

Didesnei šeimai nesako „ne“

K. Zvonkuvienė pasakojo, kad jau seniai aišku, kuris vaikas į kurį iš tėvų yra panašesnis: „Tai išryškėjo jau nuo pirmos jų gyvenimo dienos. Kornelija – visiška mano kopija, o Donatas – Deivydo. Aš dukrą jau puikiai suprantu iš pusės žodžio, nes sakoma, kad reikia pasikapstyti savyje, ir bus iškart galima atsakyti. O Donatas yra analogiškas su tėvu.“

REKLAMA

Paklausta, ar dabar dar pasvajoja apie didesnę šeimą, Katažina buvo atvira: „Kol kas tai išlieka tik teorija, nes realybė ir galimybės kiekvienam, tikriausiai, yra duotos savos. Turiu pati jausti, kiek galiu patraukti – Dievas duoda tiek, kiek tu gali panešti. Mane Dievas apdovanojo iškart dvigubu džiaugsmu, ir kol kas mes džiaugiamės ir nešame ant rankų tą džiaugsmą jau trečius metus.“

Vis dėlto ji pridėjo, jog niekuomet nesako „niekada“, paprasčiausiai šią dieną atrodo, kad Zvonkų šeima – graži, pilnavertė ir pakankamai didelė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų