REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Deimantė Andriuškaitė (nuotr. Instagram)

Ši vasara už Atlanto gyvenančiam modeliui Deimantei Andriuškaitei buvo itin darbinga – žinoma moteris kas kelias dienas dalyvaudavo įvairiose fotosesijose, dirbo kartu su žinomiausiomis pasaulio komandomis.

31

Ši vasara už Atlanto gyvenančiam modeliui Deimantei Andriuškaitei buvo itin darbinga – žinoma moteris kas kelias dienas dalyvaudavo įvairiose fotosesijose, dirbo kartu su žinomiausiomis pasaulio komandomis.

REKLAMA

Vis dėlto dabar atėjo metas pokyčiams, todėl Deimantės namus papildė naujas šeimos narys.

Tai – pirmasis jos augintinis, šunelis Beilis (Bailey), kurio vardą įkvėpė žinomas likeris. „Amerikoje labai populiaru maišyti veislę su pudeliu – šios veislės šunys nesišeria ir tinka alergiškiems žmonėms. Mano šunelio veislė vadinasi Cavapoo, jis – maišytas su Kavalieriaus karaliaus Karolio spanieliu ir pudeliu“, – apie naują šeimos narį pasakojo D. Andriuškaitė.

Tiesa, apie augintinį modelis svajojo jau kurį laiką, vis dėlto įsigyti jį būtent dabar, paskatino viena priežastis – noras rūpintis ir kitais.

REKLAMA
REKLAMA

„Turbūt nėra tobulo laiko nei augintiniui, nei vaikams. Prieš daugiau nei pusę metų Majamio paplūdimyje pamačiau šunelį, kurio veislė – Goldendoodle (tai – Auksaspalvio retriverio ir pudelio mišinys). Šie šunys pasižymi išskirtiniu draugišku charakteriu, be to, yra labai sportiški. Tinkami šeimai, myli vaikus. Ilgai svarsčiau, ar derėtų įsigyti augintinį, bet atėjo tas metas, kai norisi rūpintis ne tik savimi, bet ir kažkuo kitu. Džiaugiuosi, kad Beilis tapo šeimos nariu“, – sakė ji.

REKLAMA

Deimantė neslėpė, kad mažasis augintinis jau pradėjo krėsti pirmąsias išdaigas: „Mano aukštakulniai suslėpti nuo pirmos minutės, kuomet šis mažas neklaužada įžengė į naujus namus! Kadangi Beiliui lapkričio 28 dieną sueis tik 4 mėnesiai, jis savo narvelyje turi didelį plotą žaisti, o pats narvelis – permatomas, todėl šuniukas nesijaučia įkalintas, jeigu palieku jį vieną 2-3 valandoms.“

Modelis pridėjo, kad pudeliai yra itin protingi šunys, o negana to, kiekvieną savaitę Beilis dirba kartu su treneriu, mokosi disciplinos. Vėliau Deimantė pamokas pratęsia ir namuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai – itin dėmesio reikalaujanti veislė. Jeigu, pavyzdžiui, sėdi ant sofos, jis susineš visus savo žaislus šalia. Maži šuniukai yra labai aktyvūs ir mėgsta viską graužti, todėl turi begales žaislų, siekiant nukreipti jų dėmesį nuo baldų ar kitų buto kampų“, – apie veislę pasakojo D. Andriuškaitė.

Modelis pridėjo, kad dabar, sumažėjus darbų kiekiui, ji visą savo dėmesį ir meilę gali skirti mažajam augintiniui. Tiesa, ji neatmeta galimybės, jog ateityje galėtų keliauti ir kartu su juo.

„Šiuo metu nebekeliauju tiek daug, su šuneliu būname visą laiką, o kadangi jis dar labai mažas, jam reikia itin daug dėmesio – visi kiti dalykai liko nuošalyje. Cavapoo užauga iki 10 kilogramų, keliauti su juo nebus problemų, bet reiktų palaukti bent iki 6-8 mėnesių. Blogiausiu atveju, jeigu reikėtų išvykti kelioms dienoms, Beilis turi trenerį, pas kurį žmonės palieka šunelius priežiūrai“, – teigė Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto jos namuose apsigyvenusi nauja gyvybė nemažai pakeitė ir D. Andriuškaitės gyvenimo tempą. Dabar modelis keliasi 6 valandą ryte, o 10 valandą vakaro jau miega. 

„Juokinga, bet Beilio dėka mano gyvenimo ritmas tapo kur kas ankstyvesnis. Einame į lauką, vėliau, 7 valandą ryte einu sportuoti, daryti sau ir Beiliui valgyti. Na, tapau tiesiog namų šeimininke! Bet, žinote, man – 27 metai, apkeliavau pasaulį, šie metai buvo itin intensyvūs, fotografavausi kas kelias dienas. Nuoširdžiai pasakius, apie oro uostus nė nenoriu pagalvoti, todėl gera namie laikytis rutinos ir turėti pūkuotą meilės kamuolėlį“, – džiaugėsi žinoma moteris. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų