REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Edgaras Jankauskas (Fotobankas)

Buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas Edgaras Jankauskas išsiskyrė su ilgamete drauge, buvusia „Olialia“ mergaite Viktorija Staponaite.

6

Buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas Edgaras Jankauskas išsiskyrė su ilgamete drauge, buvusia „Olialia“ mergaite Viktorija Staponaite.

REKLAMA

Šią žinią vyras patvirtino portalui 15min, kuomet Juozo Statkevičiaus madų šou pristatyme jis pasirodė be Viktorijos.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad vakar vyko J.Statkevičiaus madų šou pristatymas.

Ant J. Statkevičiaus podiumo pasirodė operos solistė Asmik Grigorian, teatro ir kino aktorė bei dainininkė Severija Janušauskaitė, top modeliai Julija Steponavičiūtė, Karolina Toleikytė, Aistė Regina Klivečkaitė, Asta Valentaitė bei daugelis kitų.

Pasak J. Statkevičiaus, šiemet mados šou idėja yra persmelkta prabangaus  patogumo. „Moterys yra moterys, jos visada nori išlikti kerinčios, paslaptingos ir visada žavingos. Tai – lėta mada. Aukštosios mados  rūbai yra kokybiški – jie gyvena ilgai  ir neturi nieko bendro su greitu vartojimu. Tikri mados kūriniai keliauja iš kartos į kartą. Juos močiutė perduoda mamai, o mama – dukrai. Tai naujas požiūris šiuolaikiniame couture mados kelyje. Aukštoji mada  vėl atgimsta visomis savo spalvomis, išmone, plonybėmis, rankų darbu... Tai yra aukštosios mados esmė“, – apie kolekciją pasakojo J. Statkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Anot šou kūrėjų, šiais metais suprojektuotas podiumas buvo ilgiausias ir tęsėsi net 150 m. 

„Tai – techniškai sudėtingiausias mados renginys, bet mes siekiame ne fejerverkų įspūdžio. Apšvietimo kokybė pasiekiama tuomet, kai pavyksta rasti kompromisą tarp žiūrovų, fotografų  ir pačio Juozo poreikių. Tam reikia subtiliai projektuoti skirtingas spalvų temperatūras įvairiomis kryptimis ir derinti daugybę smulkmenų, kurių visuma padeda išgauti 3D įspūdį ir prabangos jausmą“, – dar prieš renginį sakė šviesų dailininkas Tadas Valeika.

REKLAMA

T. Valeika skaičiavo, kad vien įgyvendinti techninius šou sprendimus – yra suderinti akustiką, apšvietimą, sumontuoti konstrukcijas, scenografiją – įvairioms profesionalų komandoms užtrunka tris paras darbo, kuris nesustoja nei minutei.

Šiemet Juozo Statkevičiaus Haute Couture mados šou režisavo Gintaras Varnas, prie idėjų generavimo visada prisideda rašytoja Kristina Sabaliauskaitė, modelių pasirodymui vadovavo Renata Mikailionytė, stilistinius sprendimus J. Statkevičius kūrė kartu su Karina Leontjeva. Garso takelį kūrė DJ Andrius Alien.

Iš viso J. Statkevičiaus šou įgyvendino daugiau kaip 250 žmonių komanda. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų