REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Adele (tv3.lt fotomontažas)

Garsi Anglijos atlikėja Adele (31 m.) laikui bėgant vis gražėja. Žymi nuostabaus tembro savininkė savo gerbėjus stebina ne tik nepaprastu balsu, bet ir moteriškumu.

25

Garsi Anglijos atlikėja Adele (31 m.) laikui bėgant vis gražėja. Žymi nuostabaus tembro savininkė savo gerbėjus stebina ne tik nepaprastu balsu, bet ir moteriškumu.

REKLAMA

Šiuo metu pastebima, jog nuo atlikėjos veido vis nedingsta šypsena, ji labiau pasitiki savimi bei spinduliuoja seksualumu.

Kiek anksčiau apie atlikėjos pokyčius užsiminė ir Adele vizažistė Em-J Williams, kuri  dailymail.co.uk teigė, kad atlikėja dabar neprimena senosios savęs: „Ji švyti daugiau nei kada nors anksčiau. Jos akys išraiškingos, todėl norėjome jas dar labiau išryškinti, skruostus padažyti bronzine spalva ir suteikti auksinį vasaros įvaizdį“, - tvirtino moteris.

Primename, kad dar balandžio mėnesį pasklido žinia, jog atlikėja skiriasi su vyru. Tačiau ilgai netrukus ji šiltus jausmus pradėjo puoselėti reperiui Skeptui.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltiniai teigė, kad jau kuris laikas viešumoje jie matomi kartu ir neslepia šiltų jausmų. Pasak jų, jie abu yra išsiskyrę, todėl linksmai leidžia laiką drauge.

REKLAMA

„Tarp jų yra ypatingas, labai artimas ryšys. Jie labai daug laiko praleidžia kartu. Draugai įsitikinę, kad tai bus puiki pora“, – pasakojo patikimas šaltinis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žinia, jog Adele skiriasi su vyru, pasklido balandžio 20-ąją. Pasak britų žiniasklaidos, garsi atlikėja šią sukrečiančią žinią paskelbė išplatindama oficialų pranešimą spaudai.

Pora aukso žiedus sumainė vos prieš trejus metus – 2016-aisiais. Adele ir Simonas augina sūnų Angelo, kurio susilaukė 2012-aisiais, tačiau be jo daugiau jų niekas nebesies.

REKLAMA
REKLAMA

„Adele ir jos partneris skiriasi. Jie toliau pasišventusiai augins sūnų kartu“, – rašoma pranešime.

Tiesa, Adele yra viena tų atlikėjų, kuri be proto saugo savo asmeninį gyvenimą. Žiniasklaidai neprasprūsta nė viena pikantiška detalė apie moters gyvenimą, todėl ir šįkart ji prašo supratingumo iš žiniasklaidos atstovų. Moteris šia tema daugiau nekalbės.

Net apie jų vestuves niekas nežinojo iki tol, kol 2017 metų Grammy apdovanojimuose Adele padėkojo „sutuoktiniui“ už buvimą kartu.

Vis dėlto naujausiame pranešime apie skyrybas kalbėdama Adele savo buvusį mylimąjį pavadina „partneriu“. Toks akibrokštas užvirė diskusiją, ar pora išvis buvo susituokusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų