REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
73
Inga Stumbrienė su šeima (tv3.lt fotomontažas)

Nuo šiol vilniečiai ir miesto svečiai nebegalės skųstis pramogų stygiumi sostinėje. Antradienio vakarą įvyko oficialus didžiausio Baltijos šalyse laisvalaikio ir pramogų centro „Moonplay“ atidarymas, rašoma pranešime spaudai.

73

Nuo šiol vilniečiai ir miesto svečiai nebegalės skųstis pramogų stygiumi sostinėje. Antradienio vakarą įvyko oficialus didžiausio Baltijos šalyse laisvalaikio ir pramogų centro „Moonplay“ atidarymas, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

 Jame – daugybė visai šeimai skirtų pramogų ir aktyvaus laisvalaikio leidimo būdų. 

Atidarymo šventėje apsilankė Erika ir Merūnas Vitulskiai su sūnumis, Reda Bžeskienė su vaikais, TV laidų prodiuseris Laurynas Šeškus su vaikais, aktorius Mykolas Vildžiūnas su dukromis, permanentinio makiažo specialistė Gintarė Pietutytė, trenerė, mitybos specialistė Inga Žuolytė, atlikėja Ingrida Martinkėnaitė su dukra Marija, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė su sūnumi, modelis Solveiga Mykolaitytė su draugu kikbokso čempionu Mantu Rimdeika, sporto ir geros savijautos treneris Jeanas Claude’as Edorhas su šeima, aktorė Redita Dominaitytė su sūnumi, prodiuserė Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė su sūnumis, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė su vaikais, buvusi laidų vedėja Laura Imbrasienė su dukra, aktorė Vaida Lisikaitė-Mažrimė ir kiti svečiai. 

Žinomi svečiai vieni pirmųjų turėjo galimybę įvertinti amerikietiškų riedučių areną, batutų parką, padelio teniso akademijos aikštynus, virtualios realybės kambarius, susipažinti su šokių studijos veikla, pašokinėti ant pripučiamų batutų ir išbandyti kitas pramogas. 

REKLAMA
REKLAMA

Laisvalaikio ir pramogų centras įsikūrė Viršuliškėse vietoj buvusio prekybos centro „Prisma“. Jį galima pasiekti vakariniu aplinkkeliu, Pilaitės prospektu. 

REKLAMA

I. Stumbrienė: „Laisvu laiku stengiamės nesėdėti namie“

Renginyje su šeima apsilankiusi Inga Stumbrienė pasakojo, kad itin vertina aktyvų laisvalaikį. Moteris juokėsi, kad pati kol kas nespėjo išbandyti centre siūlomų veiklų, todėl bus proga sugrįžti.

„Stengiausi suspėti paskui vaikus. Jie išbandė interaktyvias pramogas, šokių salę. Na, o šiuo metu yra užstrigę batutų parke“, – juokėsi I. Stumbrienė. 

Turėdami laisvo laiko Stumbrai mėgsta keliauti, atrasti naujas veiklas, išbandyti įvairias pramogas, pamatyti naujus dalykus. „Stengiamės nesėdėti namie. Jei nesame išvykę, nuvažiuojame pasivaikščioti į parką, vaikai labai mėgsta batutus. Susigalvojame kuo daugiau prasmingos, aktyvios ir geras emocijas dovanojančios veiklos“, – pasakojo žinoma verslininkė. 

REKLAMA
REKLAMA

V. Skaisgirė: „Atas jau išsirinko, kur švęs gimtadienį“

Į atidarymo šventę Vaida Skaisgirė atvyko su sūnumi Atu. Šiuo metu į pirmą klasę einantis berniukas su dideliu susidomėjimu išbandė įvairias pramogų centro veiklas. „Įspūdžiai patys geriausi. Unikali vieta, labai įdomus konceptas – daug skirtingų pramogų vienoje vietoje. Džiugu, kad jos nebūtinai skirtos tik vaikams. Su Atu jau išsirinkome, kur švęsime jo septintąjį gimtadienį. Šventė vyks batutų parke, Atas jaučia silpnybę įvairių rūšių batutams“, – pasakojo televizijos laidų vedėja, pati panorusi išbandyti riedučių areną. 

V. Skaisgirė neslepia, kad jos dienotvarkė itin įtempta. Po pamokų Atas lanko krepšinį, chorą, anglų kalbą. Tačiau Skaisgiriai visuomet stengiasi rasti laisvo laiko kokybiškam ir aktyviam laisvalaikiui. Dažniausiai tam būna skirti savaitgaliai. „Žiemą pirmenybę teikiame su sniegu susijusioms pramogoms. Vasarą renkamės laiką lauke. Su Atu labai mėgstame eiti į kino teatrą ir kartu pasižiūrėti gerą filmą“, – apie laisvalaikį kalbėjo renginio viešnia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I. Puzaraitė-Žvagulienė: „Aktyvus laisvalaikis suteikia gerų emocijų“

Buvusi dainininkė, o dabar dviejų vaikų mama Ineta Puzaraitė-Žvagulienė sakė nesitikėjusi išvysti tiek pramogų po vienu stogu. Moteris pasakojo išrinkusi savo dukrai būrelį – Barbora lankys šokius. „Visa Žvagulių šeima žaidžia padelio tenisą. Esu išbandžiusi šį žaidimą, tačiau dėl laiko stokos vis nerasdavau tam laiko. Gal dabar pavyks rimčiau užsiimti šia veikla, kol dukra bus šokiuose. Taip pat labai noriu išbandyti virtualios realybės akinius. Turime tokius namuose, todėl žinau, kaip tai yra smagu“, – kalbėjo žinoma moteris. 

I. Puzaraitė-Žvagulienė savaitgalius stengiasi skirti šeimai. Kadangi tarp atžalų yra amžiaus skirtumas, Inetai patinka tos pramogų vietos, kur veiklos sau gali rasti abu vaikai. „Labai mėgstame vandens parkus, veiklas, kurių metu gali pažinti naujus dalykus. Aktyvus laisvalaikis suteikia visai šeimai gerų emocijų, o tai, manau, yra svarbiausias dalykas“, – tikino renginio viešnia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų