REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Greta Lebedeva su šeima (tv3.lt fotomontažas)

Kūno rengybos trenerė Greta Lebedeva spalio mini 8-ąją ypatingą dieną. Žinomai moteriai šiandien suėjo 30 metų.

29

Kūno rengybos trenerė Greta Lebedeva spalio mini 8-ąją ypatingą dieną. Žinomai moteriai šiandien suėjo 30 metų.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris papasakojo, kokie buvo praėję metai bei užsiminė apie ateities planus.

Greta pasakojo, kad gimtadienio šventės neketina ruošti – ją paminės su pačiais artimiausiais žmonėmis, su kuriais ketina jaukiai pavakaroti. Nors moteris ir nešvęs gimtadienio audringai, tačiau džiaugėsi, kad šie jos metai buvo nuostabūs: „Jie buvo puikūs, visai kitokie nei įprastai, nes juos leidome kartu su sūneliu. Ramūs, džiaugsmingi bei kupini meilės ir šilumos.“

Moteris teigė, kad gimtadienio dieną anksčiau sulaukdavo įvairiausių staigmenų, tačiau didžiausias turtas jai – šeima. „Visos staigmenos malonios, ypač kai jas daro tavo mylimi žmonės“, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Užsimindama apie tolimesnius ateities planus, ji atskleidė, kad daugiausiai dėmesio bei savo ateities viziją ji skyrė būstui. „Įsirenginėjame naują būstą, tad mano planai susiję ties tuo. Na, o į darbus dar neskubu grįžti – būsiu namuose su sūneliu. Nenoriu praleisti pačių gražiausių pirmųjų kartų“, – atviravo ji.

REKLAMA

Greta prisipažino, jog dabar yra ypač laiminga, tad sau palinkėtų, kad gyvenime netrūktų pačių gražiausių jausmų. „Linkiu kuo ilgiau patirti tokias emocijas, nes šiuo metu jaučiu gyvenimo pilnatvę. Tikiuosi ne ką prastesnių metų ateityje. Sakoma, kad nuo 30-ies prasideda pats gražiausias žmogaus gyvenimo tarpsnis, tad su džiaugsmu sutinku savo 30-ąjį gimtadienį“, – šyptelėjo ji. 

Tiesa, dar visai neseniai Greta Lebedeva su vyru atšventė antrąsias vestuvių metines. Naujienų portalui tv3.lt atskleidė, kuo ją sužavėjo imtynininkas. Daugiau apie tai galite skaityti čia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų