REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
93
Žinomų žmonių įsimintiniausios akimirkos(nuotr.Naurimo Zavecko) (nuotr. Organizatorių)

Vaikų gimimas, laikas su artimaisiais, kalnuose kylantis rūkas, miško kvapas, su mama suvalgytas šerbetas, fejerverkų festivalis, įspūdingi renginiai, Paryžius, keliu prabėganti šernų šeimyna, tėčio iš kelionės parvežta suknelė, delfino paglostymas – tai tik dalis prisiminimų, sukeliančių teigiamas emocijas ir įsirėžusių į atmintį visam gyvenimui.

93

Vaikų gimimas, laikas su artimaisiais, kalnuose kylantis rūkas, miško kvapas, su mama suvalgytas šerbetas, fejerverkų festivalis, įspūdingi renginiai, Paryžius, keliu prabėganti šernų šeimyna, tėčio iš kelionės parvežta suknelė, delfino paglostymas – tai tik dalis prisiminimų, sukeliančių teigiamas emocijas ir įsirėžusių į atmintį visam gyvenimui.

REKLAMA

Įsimintiniausiomis savo gyvenimo akimirkomis žinomi Lietuvos žmonės dalinosi apsilankę XI tarptautiniame fejerverkų festivalyje „Vilniaus fejerija“, rašoma pranešime spaudai.

„Gyvenu atvira širdimi ir akimis, kad nepaliaudama galėčiau viskuo stebėtis“, – patikino aktorė Sandra Daukšaitė – Petrulėnė.

Ji sakė niekuomet nepamiršianti ryto Kalnų Karabache, kuomet pasitiko tekančią saulę, grožėjosi rūku ir klausėsi asiliuko.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokia keista ramuma. Nei automobilių garsų, nei triukšmo. Mistiškas laikas“, – patikino pašnekovė.

Kiek kitokie, bet ne mažiau įsimintini prisiminimai liko ir iš kelionės po Holivudą bei Santą Moniką.

REKLAMA

„Viskas kaip filmuose. Tik tai – jau realybė, kurią patiri pats“, – kalbėjo S. Daukšaitė – Petrulėnė.

Šokėjas ir šokių treneris Tomas Slausgalvis prie įsimintiniausių gyvenimo įvykių priskirtų abiejų dukrelių gimimą.

„Šeima, vaikų atėjimas yra kažkas tokio! Aš visada prisiminsiu ir tuos vakarus, kai pirmą kartą galėdavau sušokti savo svajonių vaidmenį“, – sakė Lietuvos baleto primarijus Nerijus Juška.

Televizijos laidų žvaigždė Gerda Žemaitė visada prisimins išvyką į Izraelį. Tuomet ji laukėsi sūnelio Nikolo, todėl negalėjo paplaukioti su delfinais, tačiau juos paglostė.

REKLAMA
REKLAMA

„Dukrelė Adrija. Mokyklos baigimas. Ir šiaip gyvenimas, nes kiekviena diena padovanoja naują dovaną“, – sakė dainininkė Gabrielė Rutkauskienė – Vasha.

„Maždaug prieš penkerius metus, labai emocionaliai sudėtingą dieną mama mane pakvietė šerbeto. Ir... tada viskas išsisprendė!“, – prisiminė aktorė Justė Zinkevičiūtė.

Televizijos veidas, aktorė Neringa Mažeikienė patikino besidžiaugianti kiekviena akimirka.

„Nauji žmonės, renginiai, kelionės, šeima... Man įsimintina yra viskas!“, – sakė pašnekovė.

Vienas naujausių jos potyrių yra susijęs su Paryžiumi, į kurį prancūzų filologiją baigusi moteris grįžo po 11 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvavome pasauliniame grožio specialistų konkurse, kur demonstravau sesės, dizainerės Rigondos Užpalevičienės kurtus drabužius“, – pasakojo N. Mažeikienė.

Aktorei Linai Bražinskaitei Tupikovskienei prisiminimuose išlikusios vasaros, kurias ji leisdavo su sese ir seneliu Nidoje. Tuomet būdavo daug pasivaikščiojimų po mišką, iškylų kopose, akimirkų prie jūros.

„Kartą ant keliuko sutikome šernę su mažais šerniukais. Gyvūnas nebuvo draugiškai nusiteikęs, tačiau senelio pasitikėjimas ir ramūs žodžiai išsprendė situaciją“, – pasakojo pašnekovė.

Vestuvių ir švenčių planuotoja Inga Budrienė sakė, jog jos gyvenime buvo daug ryškių įvykių, bet vienas svarbiausių įvyko prieš dešimt metų, kuomet šeimą papildė naujas narys – globos namuose augęs Mantukas.

REKLAMA

„Ir pirmąją dieną, kuomet atidarėme restoraną „Briedžių medžioklė“ atsimenu. Buvo taip sunku, kad verkiau ir sakiau niekada jame nedirbsianti, – prisiminė I. Budrienė, – Vaikų gimimas, vestuvės, vyro padovanotas automobilis, vestuvių planuotojų mokymai, susitikimai su draugais, dalyvavimas realybės šou „Keičiu žmoną“, talentų ponios titulas konkurse... Visko buvo tikrai daug! Ir dar bus!“.

Visi kalbinti žinomi žmonės, prieš užsukdami į Vingio parką, kur visą vakarą griaudėjo fejerverkai, apsilankę pre party „Selfstation“ studijoje, sutartinai tvirtino, jog prie įspūdingiausių potyrių nuo šiol galės priskirti ir „Vilniaus fejeriją“, kuomet gėrėtis fejerverkais galėjo net pusantros valandos. Tą vakarą savo programas publikai pristatė JAV, Čekijos ir Portugalijos komandos, o specialią programą pademonstravo „Blikas“.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad į šiųmetę pavyko surinkti savo šalyse gerai žinomas komandas“, – kalbėjo rengiančios fejerverkų įmonės „Blikas“ vadovas Gytis Lagunavičius.

Tradiciškai konkursantai parodė trijų dalių programą – pagal privalomą muzikinę temą, šalies nacionalinį savitumą atspindinčią muziką ir laisvai pasirinktą muzikinį kūrinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų