REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Šašlykas, marinuotas su kiviu ir medumi

Saulėtą pavasario dieną planuojate išsikepti šašlykų? Tuomet siūlome jums šį receptą, pagal kurį mėsa bus itin sultinga ir minkšta.

6

Saulėtą pavasario dieną planuojate išsikepti šašlykų? Tuomet siūlome jums šį receptą, pagal kurį mėsa bus itin sultinga ir minkšta.

REKLAMA

Šašlykams reikės: kiauliena: 2 kilogramų; kiviai: 2 (dideli); druska; juodieji ir kvapieji pipirai; prieskonių mišinys šašlykams: trupučio.

Gaminimas:

Iš pradžių supjaustytą mėsą (norimo dydžio gabaliukais) su pipirais bei druska šiek pamaigome, "pamasažuojame" ir paliekame porai valandų.

Paskui smulkiai supjautome kivius, įberiame šaukštelį prieskonių mišinio bei sumaišome su mėsa. Paliekame pastovėti šiek tiek ilgiau valandą.

Po to kepame ant gerai įkaitintų žarijų (iš bėdos galite kepti ir orkaitėje). Patiekite su virtais ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.

Pastebėjimas: Iškepusi mėsytė buvo iš tiesų sultinga bei minkštutė.

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų