• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio sekmadienio rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Valdas Šidla pasidalino įdomiomis ir skaniomis idėjomis šventiniam Naujųjų Metų stalui!

Šio sekmadienio rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Valdas Šidla pasidalino įdomiomis ir skaniomis idėjomis šventiniam Naujųjų Metų stalui!

REKLAMA

Be naudingų receptų, laidos šefai pasidalijo ir patarimais, kurie pravers sukiojantis virtuvėje.

Taip paruoštos tortilijos, pasak laidos svečio Valdo Šidlos, skoniu primena traškius žagarėlius, o pagaminamos beveik akimirksniu. Užkandėlė, kuri nepalieka abejingų tiek vaikų, tiek suaugusių. 

Receptą, ką pagamino Valdas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Praėjusį sekmadienį Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose naudoti restoranuose mėgstamą prietaisą - Sous Vide - cirkuliatorių.

Šiame įrenginyje ilgą laiką gali būti palaikoma vienoda temperatūra, kas padeda kitaip, įdomiau, ypatingai paruošti įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, žuvis gali būti ruošiama 34 C laipsnių temperatūroje. Ruošiami patiekalai neturi tiesioginio sąlyčio su vandeniu, išlieka sultingi, maistingi ir labai skanūs.

REKLAMA
REKLAMA

Tomo patarimus žiūrėkite vaizdo įraše.

Ypatingai greitai pagaminama užkandėlė su silke, puikiai tinka, kai reikia greitai ir skaniai pavaišinti svečius ar tiesiog paįdominti vakarienę. Šiuos sumuštinukus galite ruošti ir kaip vieno kąsnio užkandėles.

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų