REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei suplanuosite savaitgalį gaminti užkandžių, siūlau į meniu įtraukti šias bulvių skilteles. Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

„Jei suplanuosite savaitgalį gaminti užkandžių, siūlau į meniu įtraukti šias bulvių skilteles. Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

Reikės: ~ 1 kg bulvių; 1 a.š. kajeno pipirų; druskos, maltų juodųjų pipirų; alyvuogių aliejaus; 40 g tarkuoto parmezano sūrio;

Padažui: 3 v.š. majonezo; 3 v.š. grietinės; 1 išspaustos česnako skiltelės; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų; druskos.

Bulvių neskuskite, bet labai kruopščiai nuplaukite šepetėliu. Supjaustykite bulves skiltelėmis, sudėkite į dubenį, suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, permaišykite ir išdėliokite skardoje išklotoje kepimo popieriumi.

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. arba tol, kol bulvės iškeps. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir pabaikite kepti. Patiekite su paruoštu padažu. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų