REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti šaltsriubę, kuri sužavės tiek skoniu, tiek aromatu. Pagaminti paprasta, o rezultatas išties džiuginantis. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti šaltsriubę, kuri sužavės tiek skoniu, tiek aromatu. Pagaminti paprasta, o rezultatas išties džiuginantis. 

REKLAMA

Jums reikės: 

1 l.kefyro, 3 - 4 pomidorų, saujos špinatų, svogūno laiškų, krapų, 2 česnako skiltelių, druskos

Gaminimo eiga:

Šaltsriubei pomidorus naudojau be odelės, juos reikia blonširuoti ,( pomidorus panardinti minutėlei į verdantį vandenį ir juos išėmus, apipilti šaltu vandeniu ).

Į dubenį su kefyru sudėjau smulkiai pjaustytus pomidorus, smulkintus špinatus, svogūno laiškus, krapus, išspaudžiau česnaką ir pagardinau druska. Išmaišiau.

Atvėsinkite ir valgykite. Šaltinis: Gamink su Audrone   

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų