• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai pernai metų eksperimentas. Bet tikrai labai pavykęs ir daug džiaugsmo sukėlęs“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Tai pernai metų eksperimentas. Bet tikrai labai pavykęs ir daug džiaugsmo sukėlęs“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Ingredientai: 10 kiaušinių; 1 butelis pusiau saldaus raudono vyno.

Kiaušinius išverdame. Paimame platų indą. Tiesiame kelis popierinius rankšluosčius ir sudedame kiaušinius, kad nesiliestų vienas su kitu ir neliestų indo kraštų. Užpilame vynu. Paliekame mirkti 12 val. Išimamame iš vyno kiaušinius. Sudedame ant popierinio rankšluosčio ir leidžiame nudžiūti. Štai ir viskas. 

Pradedam taupyti, 2 - 1name, karštas vynas su užkanda.
nebereiks vyno gerti....kiaušai pilni vyno
Vyną išgeriama,uzkandame kiausiniais
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų