Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Niekaip nesuprantu.Ar kas nors jusu prase komentuoti?Ir dar taip bjauriai.Kepkit kaip kas mokat.O as bandysiu sita recepta
Iš didelio rašto išeina iš krašto.Jei nemokat tikrų lietuviškų patiekalų pasigamint,gaminkit sušilus,tik negadinkit nuo seno žinomų patiekalų.
Na,dabar sūrį kiša bet kur.I kiaušinienę,į kugeli,bet kokius apkepus.Gal skonio jis ir priduoda.
Na jo tuoj cepelinai su uogiene atsiras
Nu blt jusu mastymas tai ka as žinau kiekviena pagal save daro valgyt
Nenori nevalgai, ne gaminį ko čia pilat ant žmogaus
Niekada nededu jokių miltų.Skystį nupylu,kiaušinis,svogūnas,druska.Lb.skanūs,traškus blynai.Grietinės+varškės padažas.(man patinka toks padažas)
Amerikoniškas receptas. 8 vidutinės bulvės smulkiai pjaustytų svogūnų pusę stiklinės, truputį druskos. Kepti ant silpnos ugnies keptuvėje po dangčiu. Gaunasi skaniau už kugelį.
Norint traškių bulvinių blynų , galima berti šaukštą manų kruopų.
Norint traškių bulvinių blynų , galima berti šaukštą manų kruopų.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų