Taip kepti bulvinius blynus išmokė mama: receptą užsirašykite iš karto

, Publikuota 2021.08.20 11:45

tata 2021-09-11 20:25:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekaip nesuprantu.Ar kas nors jusu prase komentuoti?Ir dar taip bjauriai.Kepkit kaip kas mokat.O as bandysiu sita recepta   ATSAKYTI
Vilija 2021-08-27 15:44:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Iš didelio rašto išeina iš krašto.Jei nemokat tikrų lietuviškų patiekalų pasigamint,gaminkit sušilus,tik negadinkit nuo seno žinomų patiekalų.   ATSAKYTI
Marija 2021-08-24 18:40:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na,dabar sūrį kiša bet kur.I kiaušinienę,į kugeli,bet kokius apkepus.Gal skonio jis ir priduoda.   ATSAKYTI
Laimis 2021-08-24 15:46:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na jo tuoj cepelinai su uogiene atsiras   ATSAKYTI
Zofija 2021-08-23 15:19:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu blt jusu mastymas tai ka as žinau kiekviena pagal save daro valgyt   ATSAKYTI
Bynas 2021-08-22 22:18:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nenori nevalgai, ne gaminį ko čia pilat ant žmogaus    ATSAKYTI
Saulute 2021-08-22 10:23:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekada nededu jokių miltų.Skystį nupylu,kiaušinis,svogūnas,druska.Lb.skanūs,traškus blynai.Grietinės+varškės padažas.(man patinka toks padažas)   ATSAKYTI
Gilių žinių vilkas 2021-08-22 09:33:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Amerikoniškas receptas. 8 vidutinės bulvės smulkiai pjaustytų svogūnų pusę stiklinės, truputį druskos. Kepti ant silpnos ugnies keptuvėje po dangčiu. Gaunasi skaniau už kugelį.   ATSAKYTI
Vilija 2021-08-22 08:49:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Norint traškių bulvinių blynų , galima berti šaukštą manų kruopų.   ATSAKYTI
Vilija 2021-08-22 08:48:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Norint traškių bulvinių blynų , galima berti šaukštą manų kruopų.   ATSAKYTI
Vilija 2021-08-22 08:44:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Norint traškių blynų , galima dėti šaukštą manų kruopų .   ATSAKYTI
Jūratė 2021-08-21 23:39:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Išrado dviratį    ATSAKYTI
Irena 2021-08-21 14:01:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekad nededu miltų,nes prarandamas tikrasis bulvinių blynų skonis.   ATSAKYTI
Rima 2021-08-21 10:47:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Prisigalvoja niekų.Fermentinio sūrio ir česnako niekada nedėjome į bulvių tarkę.Miltai,galvelė svogūnio kiaušinis jeigu senos bulvės truputį pieno.   ATSAKYTI
Amigo 2021-08-20 23:56:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Klounai   ATSAKYTI
Ona 2021-08-20 21:51:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nebūkite tokie pikti, kepkite blynus kaip kas norite, bet žeminti žmogaus, kuris sumanė pasidalinti savo receptu, manau, neetiška.   ATSAKYTI
Rima 2021-08-20 20:32:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Man net nervas imdavo kai matydavau,kad miltu deda i bulvinius blynus. Juk viska sugadina.   ATSAKYTI
Ona 2021-08-20 13:26:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-29
Į bulvinius blynus įtarkuojamas svogūnas,o ne česnakas.Šiek tiek miltų įberiama,jei labai skysti šviežių bulvių tarkiai.Jokie sūriai nededami.Bulvės,druska,kiaušiniai,svogūnas,tai viskas,ko reikia tikriems bulviniams blynams.   ATSAKYTI
Julius 2021-08-20 13:49:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Čia kitoks receptas ir jūsų kategoriškas neigimas dsro jus kvsila   ATSAKYTI
A 2021-08-21 09:02:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taip, amerikonai, meksikonai varo sūrį VISUR... Kad būtų daugiau E600.. + O česnakai tai tikrai nei į temą, nei į blynus!    ATSAKYTI
Birute 2021-08-21 16:09:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ir aš taip darau,miltų niekada nededu man nepatinka skonis visai kitas kai įdedi bulvių   ATSAKYTI
2021-08-21 22:15:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai jūs ir nedėkit to sūrio   ATSAKYTI
Staska 2021-08-20 12:50:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-21
Jo šitas blynų receptas pasaulinio masto atradimas, išradeja blynu mokslininkė autorės mama, pipiec viskam iš tuščio į kiaurą    ATSAKYTI
A 2021-08-20 12:14:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-23
miltai suris ar cia bulviniai blynai jovalas tikri blynai tik is bulviu kaiusiniu be jokiu suriu ar miltu   ATSAKYTI
Odd 2021-08-20 16:36:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Teisingai,cia jovalas su bomba cholesterolio. Tokiu blynu negalima valgyti linkusiems i storuma,turintiems padidinta cukru. Blynu pavadinimas-"Jovalas durniams"   ATSAKYTI
Raima 2021-08-21 11:03:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Odd O gal skanu,vat pabandysiu...O kas del bombu, nereikia ryt keptuvem i nebus kaloriju bombos  
REKLAMA
Į viršų