Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Norint traškių blynų , galima dėti šaukštą manų kruopų .
Išrado dviratį
Niekad nededu miltų,nes prarandamas tikrasis bulvinių blynų skonis.
Prisigalvoja niekų.Fermentinio sūrio ir česnako niekada nedėjome į bulvių tarkę.Miltai,galvelė svogūnio kiaušinis jeigu senos bulvės truputį pieno.
Klounai
Nebūkite tokie pikti, kepkite blynus kaip kas norite, bet žeminti žmogaus, kuris sumanė pasidalinti savo receptu, manau, neetiška.
Man net nervas imdavo kai matydavau,kad miltu deda i bulvinius blynus. Juk viska sugadina.
Į bulvinius blynus įtarkuojamas svogūnas,o ne česnakas.Šiek tiek miltų įberiama,jei labai skysti šviežių bulvių tarkiai.Jokie sūriai nededami.Bulvės,druska,kiaušiniai,svogūnas,tai viskas,ko reikia tikriems bulviniams blynams.
@Ona Čia kitoks receptas ir jūsų kategoriškas neigimas dsro jus kvsila
@Ona Taip, amerikonai, meksikonai varo sūrį VISUR... Kad būtų daugiau E600.. + O česnakai tai tikrai nei į temą, nei į blynus!
@Ona Ir aš taip darau,miltų niekada nededu man nepatinka skonis visai kitas kai įdedi bulvių
@Ona Tai jūs ir nedėkit to sūrio
Jo šitas blynų receptas pasaulinio masto atradimas, išradeja blynu mokslininkė autorės mama, pipiec viskam iš tuščio į kiaurą
miltai suris ar cia bulviniai blynai jovalas tikri blynai tik is bulviu kaiusiniu be jokiu suriu ar miltu
@A Teisingai,cia jovalas su bomba cholesterolio. Tokiu blynu negalima valgyti linkusiems i storuma,turintiems padidinta cukru. Blynu pavadinimas-"Jovalas durniams"
@Odd O gal skanu,vat pabandysiu...O kas del bombu, nereikia ryt keptuvem i nebus kaloriju bombos

Skaitomiausios naujienos




Į viršų