REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė sako, kad nors pavasaris ir prasidėjo, vis dėlto norisi skalsių, skanių ir sočių pietų. Ji siūlo išmėginti raugintus kopūstus su kepta kiauliena. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė sako, kad nors pavasaris ir prasidėjo, vis dėlto norisi skalsių, skanių ir sočių pietų. Ji siūlo išmėginti raugintus kopūstus su kepta kiauliena. 

REKLAMA

Reikės:

1 kg. kiaulienos mėsos ( naudojau mentę ir šoninę ), 700 gr. raugintų kopūstų, prieskonių kiaulienai, česnako granulių, saldžios paprikos prieskonių, vorčesterio padažo, pipirų ir druskos,

Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjausčiau nemažais gabaliukais ir išprieskoninau recepte išvardintais prieskoniais (marinavau iš vakaro). Kepimo formose patiesiau kepimo popierių ir ant jo sudėjau kiaulienos mėsą.

Ant mėsos sudėjau raugintus kopūstus. Kepimo formą pašoviau kepti 200 laipsnių orkaitėn ir kepiau 30 - 35 min.Greita, paprasta ir labai skanu.

Šaltinis: gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų