REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol dar orai lepina, pats laikas pasidžiaugti gardžiais kebabais, kurie savo skonių įvairove užburs nuo pirmojo kąsnio. 

Kol dar orai lepina, pats laikas pasidžiaugti gardžiais kebabais, kurie savo skonių įvairove užburs nuo pirmojo kąsnio. 

REKLAMA

Išsisaugokite receptą ir skubėkite pagal jį gaminti: recepto autorė Ilona sako, kad bus labai skanu. 

Kebabams reikės: 

500 gramų faršo, užbekiškų universalių prieskonių, malto kumino, šviežios kalendros, smulkinto svogūno, 50 gramų tarkuoto sviesto. 

Išdaužykite mėsą į stalą ir suformuokite ant iešmelių. 

Kepkite tiesioginėje kaitroje po 3 minutes iš abiejų pusių. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų