REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Salotas, kurių receptu netrukus pasidalinsiu, gaminu kasdien, nes tai kelių minučių salotos ir man tokios gardžios, kad aš jų vis dar neatsivalgau. Gaminant salotas galima įdėti tuno, vištienos, lašišos ir bus kaskart vis kitaip, vis kitokio skonio, tuo pačiu ir sotesnės. Šių salotų cinkelis yra padažas. Jis labai gardus, tad nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti. Aš kaip visada komentaruose lauksiu jūsų atsiliepimų“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Salotas, kurių receptu netrukus pasidalinsiu, gaminu kasdien, nes tai kelių minučių salotos ir man tokios gardžios, kad aš jų vis dar neatsivalgau. Gaminant salotas galima įdėti tuno, vištienos, lašišos ir bus kaskart vis kitaip, vis kitokio skonio, tuo pačiu ir sotesnės. Šių salotų cinkelis yra padažas. Jis labai gardus, tad nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti. Aš kaip visada komentaruose lauksiu jūsų atsiliepimų“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0, 5 gūžės „Iceberg“ salotų, 2–3 pomidorų, 1 avokado, alyvuogių (nebūtina), prieskoninių žolelių.

Padažui: 3 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 a.š. grūdėtų garstyčių, 1 v.š. citrinos sulčių, 1 a.š. skysto medaus, pipirų ir druskos (pagal skonį).

REKLAMA
REKLAMA

Receptas

Padažui visus ingredientus sudėjau į indą ir gerai išmaišiau. Ragaukite ir padažą gaminkite pagal savo skonį. Į dubenį sudėjau plėšytas salotas, pjaustytis pomidorus, avokadą ir subėriau alyvuoges.

Salotas pagardinau prieskoninėmis žolelėmis ir užpyliau paruoštu padažu. Viskas. Salotos pagamintos. Skanaus!

 

nu nezinau nera tokio dalyko kuri gali vartot kasdien vistiek atsibosta na nebent vanduo arba alus
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų