REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pas mus karaliauja silkių salotos su burokėliais, pupelėmis ir kepta duona. Taip, nesuklydote skaitydami... ir kepta duona. Salotos ne tik labai gardžios, bet ir sočios. O jums, ar teko ragauti tokias salotas? Jei ne, tuomet rekomenduoju ir labai tikiuosi, kad jums patiks“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Pas mus karaliauja silkių salotos su burokėliais, pupelėmis ir kepta duona. Taip, nesuklydote skaitydami... ir kepta duona. Salotos ne tik labai gardžios, bet ir sočios. O jums, ar teko ragauti tokias salotas? Jei ne, tuomet rekomenduoju ir labai tikiuosi, kad jums patiks“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: ~ 300 gr silkių filė, 23 virtų burokėlių, skardinės konservuotų pupelių (naudojau baltas sviestines), 23 raugintų agurkų, svogūno laiškų arba svogūno, 12 riekelių juodos duonos, pipirų ir druskos (pagal skonį), majonezo.

Gaminimo eiga: Į dubenį sudėjau kubeliais pjaustytą silkių file, burokėlius, agurkus, smulkintus svogūno laiškus ir subėriau perplautas konservuotas pupeles.

Keptuvėje, be aliejaus, pakepinau kubeliais pjaustytą duoną ir sudėjau į salotas. Salotas pagardinau pipirais, druska, majonezu ir išmaišiau. Viskas. Salotos pagamintos.

P.s. Majonezą į salotas rekomenduoju dėti prieš patiekiant ant stalo. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų