REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais išbandau naują receptą: Marinuoti agurkai su garstyčiomis. Už receptą dėkoju draugei Rasai, kuri mielai juo pasidalino su manimi. Kaip draugė patikino, tai jos skaniausi agurkai“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Šiais metais išbandau naują receptą: Marinuoti agurkai su garstyčiomis. Už receptą dėkoju draugei Rasai, kuri mielai juo pasidalino su manimi. Kaip draugė patikino, tai jos skaniausi agurkai“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Iš 1,5 normos užpyliau 5 – 0,7 l stiklainius. Receptą rašau 1 normos: Agurkai;

Marinatui: 1 l vandens; 1 st cukraus; 1 st acto; 3 v. š. druskos (nubraukti, be kaupo); 6 a. š. garstyčių (iš stiklainiuko, konservuotų).

Agurkus nuplauname, supjaustome griežinėliais ir sudedame į stiklainius. Marinatui skirtus produktus sumaišome. Supilame ant agurkų į stiklainius. Stiklainius pasterizuojame – kaitiname 15 min. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų