Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Negadink lietuviško maisto
O kur mana redikels ir kiaušiniuks??? Dar agurkiuka šviežia papjaustit...
Klounai* kiekvienas, net girtas vyras, sugeba padaryti tokius netgi geresnius šaltibarščius! Už ironiškai išgarbintus ir nepnytai pamirštus senoves šėnapiūtės vitaminus *
Atsiprašau komentaras turėjo būti apie tinginio gamybą ir ten dedamą cukrų...
Prašome įvesti savo vardąVaida
Prašome įvesti savo vardąVaida
Atsiprašau ir kam dėti cukraus jei naudojate saldų kondensuotą pieną ir sausainiai dar su cukrumi?
o ,gal dar cepelinus gaminti is pocorno su sienu,nu skanumelis gai ,butu.
Ką ką, bet saltibarscius lietuvės gamina skaniai, jokia čia ne naujiena pasakė, senas receptas, yra dar geresniu
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų