REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ruduo mus džiugina gausiu derliumi, tad kodėl gi neišbandžius ko nors naujo? Siūlome paruošti šviežių morkų pyragą, kuriuo pasimėgaus visa šeima.

Ruduo mus džiugina gausiu derliumi, tad kodėl gi neišbandžius ko nors naujo? Siūlome paruošti šviežių morkų pyragą, kuriuo pasimėgaus visa šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Itališkas morkų pyragas

Ingredientai:

  • Morkos, 300 gr.
  • Migdolai, 250 gr.
  • Cukrus, 150 gr.
  • Kiaušiniai, 8 vnt.
  • Apelsinų sultys, 300 ml
  • Medus, 2 v.š.
  • Sviestas formai patepti
  • Cukraus pudra pabarstymui
  • Apelsino žievelė
  • Vanilinis cukrus, 1 pak.
  1. Morkas sutakuokite arba sumalkite, sudėkite į marlę ir beveik sausai nuspauskite.
  2. Migdolus nuplikinkite, nulupkite, pakepinkite ir susmulkinkite (bet galima ir su žievele).
  3. Atskirkite trynius nuo baltymų, trynius išplakite su cukrumi, kad jis ištirptų.
  4. Pamaišykite, sudėkite morkas ir migdolus, vanilinį cukrų ir medų.
  5. Įmaišykite sultis ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
  6. Sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
  7. Pabarstykite cukraus pudra ir apelsino žievele.

Skanaus!

Tai ne visas recepras, neklaidinkite žmonių.Produktai brangūs ir būs išmetami lauk, nes gausis ne pyragas, o košė.O kur sviestas arba aliejus, kepimo milteliai kur? .Nėra pyrago į kurį nebūtų dedamas riebalas ir kepimo milteliai į kitus pyragus mielės.Neskelbkite tokių vėjų jeigu nežinote.Čia tiesiog išsidirbinėjimas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų