REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Itališkas morkų pyragas
Ingredientai:
- Morkos, 300 gr.
 - Migdolai, 250 gr.
 - Cukrus, 150 gr.
 - Kiaušiniai, 8 vnt.
 - Apelsinų sultys, 300 ml
 - Medus, 2 v.š.
 - Sviestas formai patepti
 - Cukraus pudra pabarstymui
 - Apelsino žievelė
 - Vanilinis cukrus, 1 pak.
 
- Morkas sutakuokite arba sumalkite, sudėkite į marlę ir beveik sausai nuspauskite.
 - Migdolus nuplikinkite, nulupkite, pakepinkite ir susmulkinkite (bet galima ir su žievele).
 - Atskirkite trynius nuo baltymų, trynius išplakite su cukrumi, kad jis ištirptų.
 - Pamaišykite, sudėkite morkas ir migdolus, vanilinį cukrų ir medų.
 - Įmaišykite sultis ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
 - Sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
 - Pabarstykite cukraus pudra ir apelsino žievele.
 
Skanaus!
 Gairės:  
   REKLAMA
 
  
                                                                                                                                                                        Tai ne visas recepras, neklaidinkite žmonių.Produktai brangūs ir būs išmetami lauk, nes gausis ne pyragas, o košė.O kur sviestas arba aliejus, kepimo milteliai  kur? .Nėra pyrago į kurį nebūtų dedamas riebalas ir kepimo milteliai į kitus pyragus mielės.Neskelbkite tokių vėjų jeigu nežinote.Čia tiesiog išsidirbinėjimas.
                                                                                                                                                            
   
