Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 450 gramų žirnių
- 300 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žirnius išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūnus pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti pjaustytą šoninę, pakepinti ir pabaigoje pagardinti pipirais.
Šoninę bei svogūnus sumaišyti su išvirtais žirniais ir patiekti.
Labai skanu prie alaus.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 450 gramų žirnių
- 300 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žirnius išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūnus pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti pjaustytą šoninę, pakepinti ir pabaigoje pagardinti pipirais.
Šoninę bei svogūnus sumaišyti su išvirtais žirniais ir patiekti.
Labai skanu prie alaus.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą