REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pradžioje apverdame sūriame vandenyje jau susmulkintą žiedinį kopūstą.
    Svogūnus ir morkas susmulkiname ir paeiliui apkepiname keptuvėje.
  2. Kiaušinius išplakame, įpilame į kiaušinius pieno ir suberiame prieskonius.
    Gerai išplakame.
  3. Karščiui atsparų indą ištepame riebalais.
    Dedame vieną sluoksnį kopūstų, ant jų morkas su svogūnais ir vėl dedame žiedinius kopūstus.
    Kai viską sudėsim, apipilame kiaušinių mase ir pabarstome džiūvesėliais.
  4. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių (kol iškeps) :)

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų