Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek muskato
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 kilogramas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinį kopūstą pasmulkinti gabalais.
Pavirti 5 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtus kopūstus sudėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol nuvarvės vanduo.
Išsukti tešlą iš 3 trynių, 125 ml vandens, vyno, druskos, malto muskato. Palaukti 10 min, tada įmaišyti baltymus.
Įkaitinti aliejų gilioje keptuvėje, pavolioti kopūstus tešloje ir kepti. Iškeptus kopūstus palaikyti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek muskato
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 kilogramas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinį kopūstą pasmulkinti gabalais.
Pavirti 5 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtus kopūstus sudėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol nuvarvės vanduo.
Išsukti tešlą iš 3 trynių, 125 ml vandens, vyno, druskos, malto muskato. Palaukti 10 min, tada įmaišyti baltymus.
Įkaitinti aliejų gilioje keptuvėje, pavolioti kopūstus tešloje ir kepti. Iškeptus kopūstus palaikyti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą