REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 4/5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 800 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
    Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
    Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
    Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
    Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
    Baigiama kepti ant mažos ugnies.
    Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Tamara

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 4/5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 800 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
    Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
    Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
    Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
    Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
    Baigiama kepti ant mažos ugnies.
    Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
    Skanaus.

Autorius: Tamara

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų