INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 150 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 300 gramų grybų
- šiek tiek provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite bulves, nuplaukite ir virti pasūdytame vandenyje. Padaryti košę. Grybus nuplauti, supjaustyti ir kepti augaliniame aliejuje. Tada pridėkite svogūnų, supjaustytų dideliais kubeliais, prieskonius, SANTA MARIA Provanso prieskonines žoleles. Pakepinkite. Pridėkite grietinės ir dar truputi pakepinkite. Iš bulvių košės padaryti apskritį ir į vidų dėti grybus. Padaryti formą kaip žemaičių. Apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus.
Autorius: Kristina
REKLAMA