Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 150 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų grybų
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 150 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų grybų
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite bulves, nuplaukite ir virti pasūdytame vandenyje. Padaryti košę. Grybus nuplauti, supjaustyti ir kepti augaliniame aliejuje. Tada pridėkite svogūnų, supjaustytų dideliais kubeliais, prieskonius, SANTA MARIA Provanso prieskonines žoleles. Pakepinkite. Pridėkite grietinės ir dar truputi pakepinkite. Iš bulvių košės padaryti apskritį ir į vidų dėti grybus. Padaryti formą kaip žemaičių. Apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų