REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės (16%)
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišome su grietine, kiaušinių tryniais, druska ir brendžiu. Minkome tešlą, jei tešla lipma prie rankų, dar dedame miltų. Tešlą minkome ar net pamušame apie 2 minutes, tada uždengiame ir paliekame 10 min pastovėti.
Tešlą padalinti į tris dalis. Kiekvieną dalį iškočiojame ir supjaustome juostelėmis, kurių viduryje įpjauname ir per gautą skylę persukame vieną kraštą, gauname susuktą juostelę.
Įkaitiname aliejų ir metame žagarėlius, kepame, kol lengvai paruduoja. Iškepusius nusausiname popieriniu rankšluostuku ir apibarstome cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės (16%)
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišome su grietine, kiaušinių tryniais, druska ir brendžiu. Minkome tešlą, jei tešla lipma prie rankų, dar dedame miltų. Tešlą minkome ar net pamušame apie 2 minutes, tada uždengiame ir paliekame 10 min pastovėti.
Tešlą padalinti į tris dalis. Kiekvieną dalį iškočiojame ir supjaustome juostelėmis, kurių viduryje įpjauname ir per gautą skylę persukame vieną kraštą, gauname susuktą juostelę.
Įkaitiname aliejų ir metame žagarėlius, kepame, kol lengvai paruduoja. Iškepusius nusausiname popieriniu rankšluostuku ir apibarstome cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą