REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių
  • 700 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų želatinos (sausa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.

    Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.Gerai išmaišykite.

    Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis).

    Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C). Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.

    Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.

    Ryte išimame ir supjaustome.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių
  • 700 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų želatinos (sausa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.

    Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.Gerai išmaišykite.

    Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis).

    Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C). Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.

    Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.

    Ryte išimame ir supjaustome.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų