• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių (be kaulo)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių (be kaulo)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šitie vėrinukai greitai pagaminami, skanūs ir gražiai atrodo...

    Šį kartą jiems naudojau marinuotą šlaunelių mėsą. Recepto čia kaip ir nėra, nes viskas labai paprasta.

    Atskirti mėsą nuo kaulo. Tada supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti druska, citrinpipiriais, įspausti česnako, dėti šaukštą majonezo. Viską gerai išmaišyti ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti (galima ir per naktį).

    Papriką supjaustyti gabaliukais ir verti vėrinukus. Dedam viską paeiliui, paprika, vištiena, ananasas.

    Kepame apie 15-20 min. 175°C. Mėsos nereikia perkepti, nes bus sausa. Galima kepti ir lauke ant grotelių.

    Skanaus

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų