Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas vištienos širdelių
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (alyvuogių)
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdelės pagardinti druska ir pipirais.
Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.
Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas vištienos širdelių
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (alyvuogių)
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdelės pagardinti druska ir pipirais.
Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.
Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą