INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   3/4 arbatinio šaukštelio   juodųjų pipirų (malti) 
-   3 valgomieji šaukštai   medaus 
-   2 vienetai   paprikų 
-   3 vienetai   svogūnų 
-   1 kilogramas   vištos filė 
-   5 valgomieji šaukštai   sojos padažo 
-   100 mililitrų   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Dideliame inde išmaišyti aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Sudėti vištieną, smulkintą česnaką, svogūnus, paprikas ir užpilkite marinatu. Laikykite šaltai apie 12 valandų.
 
 Ištraukus iš marinato verti vištieną, bei daržoves ant iešmo ir kepti virš žarijų, karts nuo karto palaistant likusiu marinatu.
   Autorius: Daiva 
           INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   3/4 arbatinio šaukštelio   juodųjų pipirų (malti) 
-   3 valgomieji šaukštai   medaus 
-   2 vienetai   paprikų 
-   3 vienetai   svogūnų 
-   1 kilogramas   vištos filė 
-   5 valgomieji šaukštai   sojos padažo 
-   100 mililitrų   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Dideliame inde išmaišyti aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Sudėti vištieną, smulkintą česnaką, svogūnus, paprikas ir užpilkite marinatu. Laikykite šaltai apie 12 valandų.
 
 Ištraukus iš marinato verti vištieną, bei daržoves ant iešmo ir kepti virš žarijų, karts nuo karto palaistant likusiu marinatu.
   Autorius: Daiva 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI