Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių
- šiek tiek malti juodieji pipirai
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- 0.5 stiklinės majonezo (arba grietinė)
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištiena supjaustykite kubeliais.
Sumaišykite kečupą, majonezą, druską ir pipirus.
Į šį marinatą sudėkite vištieną ir marinuokite apie 3-4 val.
Po to ant iešmelių verkite pakaitomis vištiena, svogūno griežinėlį ir alyvuoges. Kepkite grilyje ar virš žarijų kaitros, kol gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių
- šiek tiek malti juodieji pipirai
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- 0.5 stiklinės majonezo (arba grietinė)
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištiena supjaustykite kubeliais.
Sumaišykite kečupą, majonezą, druską ir pipirus.
Į šį marinatą sudėkite vištieną ir marinuokite apie 3-4 val.
Po to ant iešmelių verkite pakaitomis vištiena, svogūno griežinėlį ir alyvuoges. Kepkite grilyje ar virš žarijų kaitros, kol gražiai apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą