Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 saujos kalendrų (kapota)
- 1 vienetas mangų
- 1 stiklinė ryžių
- 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 3 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išviriau ryžius 3 stiklinėse pasūdyto vandens
Virtas vištienos krūtinėles susmulkinau kubeliais, pabarsčiau druska bei pipirais ir pakepinau keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Pakepintą ir pravėsusią vištieną sumaišiau su nusunktais bei atvėsintais ryžiais, kubeliais supjaustytu avokadu bei mangu, kalendra.
Viską apšlaksčiau laimo sultimis, likusiu alyvuogių aliejumi, paskaninau druska bei pipirais ir, išmaišius, patiekiau.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 saujos kalendrų (kapota)
- 1 vienetas mangų
- 1 stiklinė ryžių
- 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 3 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išviriau ryžius 3 stiklinėse pasūdyto vandens
Virtas vištienos krūtinėles susmulkinau kubeliais, pabarsčiau druska bei pipirais ir pakepinau keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Pakepintą ir pravėsusią vištieną sumaišiau su nusunktais bei atvėsintais ryžiais, kubeliais supjaustytu avokadu bei mangu, kalendra.
Viską apšlaksčiau laimo sultimis, likusiu alyvuogių aliejumi, paskaninau druska bei pipirais ir, išmaišius, patiekiau.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą