REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 saujos kalendrų (kapota)
  • 1 vienetas mangų
  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 3 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išviriau ryžius 3 stiklinėse pasūdyto vandens
    Virtas vištienos krūtinėles susmulkinau kubeliais, pabarsčiau druska bei pipirais ir pakepinau keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Pakepintą ir pravėsusią vištieną sumaišiau su nusunktais bei atvėsintais ryžiais, kubeliais supjaustytu avokadu bei mangu, kalendra.
    Viską apšlaksčiau laimo sultimis, likusiu alyvuogių aliejumi, paskaninau druska bei pipirais ir, išmaišius, patiekiau.
    Gero apetito!

Autorius: Valerija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 saujos kalendrų (kapota)
  • 1 vienetas mangų
  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 3 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išviriau ryžius 3 stiklinėse pasūdyto vandens
    Virtas vištienos krūtinėles susmulkinau kubeliais, pabarsčiau druska bei pipirais ir pakepinau keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Pakepintą ir pravėsusią vištieną sumaišiau su nusunktais bei atvėsintais ryžiais, kubeliais supjaustytu avokadu bei mangu, kalendra.
    Viską apšlaksčiau laimo sultimis, likusiu alyvuogių aliejumi, paskaninau druska bei pipirais ir, išmaišius, patiekiau.
    Gero apetito!

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų