REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
  • šiek tiek vištos filė (tiek kiek norite)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek pelėsinio sūrio
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek čili pipirų
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • šiek tiek vaisių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles pamarinuojame su prieskoniais (kokius mėgstate). Galite pamarinuoti iš vakaro.
    Tada supjaustome išilgai juostelėmis.
    Sezamo sėklas, kokosą ir džiūvesėlius sumaišome viename inde, išplakame kiaušinį.
    Juosteles vilgome kiaušinio plakinyje, po to miltuose ir galiausiai džiūvesėlių mišinyje.
    Taip paruoštas juosteles klojame į skardą ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kol kepa juostelės, ruošiame padažą. Braškes padažui sutriname ir paskaniname prieskoniais (druska, cukrumi, aitriąja paprika).
    Juosteles patiekiame atvėsusias.
    Prie juostelių patiekiame ant smeigtuko suvertus kubeliais smulkintus vaisius, uogas, pelėsinį sūrį.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
  • šiek tiek vištos filė (tiek kiek norite)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek pelėsinio sūrio
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek čili pipirų
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • šiek tiek vaisių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles pamarinuojame su prieskoniais (kokius mėgstate). Galite pamarinuoti iš vakaro.
    Tada supjaustome išilgai juostelėmis.
    Sezamo sėklas, kokosą ir džiūvesėlius sumaišome viename inde, išplakame kiaušinį.
    Juosteles vilgome kiaušinio plakinyje, po to miltuose ir galiausiai džiūvesėlių mišinyje.
    Taip paruoštas juosteles klojame į skardą ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kol kepa juostelės, ruošiame padažą. Braškes padažui sutriname ir paskaniname prieskoniais (druska, cukrumi, aitriąja paprika).
    Juosteles patiekiame atvėsusias.
    Prie juostelių patiekiame ant smeigtuko suvertus kubeliais smulkintus vaisius, uogas, pelėsinį sūrį.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų