REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų ananasų (konservuoti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
  • 800 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai alaus (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 valgomasis šaukštas ananasų sulčių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė ir ananasus supjausčiau kubeliais.
    Medų sumaišiau su alumi, ananasų sultimis ir sojos padažu.
    Vištieną apibarsčiau prieskoniais vištienai ir užpyliau marinatu.
    Marinavau apie 2-3 valandas.
    Po to vištieną ir ananasų gabaliukus suvėriau ant iešmelių ir kepiau orkaitėje. Labai skanu kepta griliuje ar šašlykinėje.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų ananasų (konservuoti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
  • 800 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai alaus (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 valgomasis šaukštas ananasų sulčių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė ir ananasus supjausčiau kubeliais.
    Medų sumaišiau su alumi, ananasų sultimis ir sojos padažu.
    Vištieną apibarsčiau prieskoniais vištienai ir užpyliau marinatu.
    Marinavau apie 2-3 valandas.
    Po to vištieną ir ananasų gabaliukus suvėriau ant iešmelių ir kepiau orkaitėje. Labai skanu kepta griliuje ar šašlykinėje.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų