Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 600 gramų ananasų (konservuoti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
- 800 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai alaus (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
- šiek tiek prieskonių
- 1 valgomasis šaukštas ananasų sulčių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė ir ananasus supjausčiau kubeliais.
Medų sumaišiau su alumi, ananasų sultimis ir sojos padažu.
Vištieną apibarsčiau prieskoniais vištienai ir užpyliau marinatu.
Marinavau apie 2-3 valandas.
Po to vištieną ir ananasų gabaliukus suvėriau ant iešmelių ir kepiau orkaitėje. Labai skanu kepta griliuje ar šašlykinėje.
INGREDIENTAI:
- 600 gramų ananasų (konservuoti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
- 800 gramų vištos filė
- 3 valgomieji šaukštai alaus (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
- šiek tiek prieskonių
- 1 valgomasis šaukštas ananasų sulčių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė ir ananasus supjausčiau kubeliais.
Medų sumaišiau su alumi, ananasų sultimis ir sojos padažu.
Vištieną apibarsčiau prieskoniais vištienai ir užpyliau marinatu.
Marinavau apie 2-3 valandas.
Po to vištieną ir ananasų gabaliukus suvėriau ant iešmelių ir kepiau orkaitėje. Labai skanu kepta griliuje ar šašlykinėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą