Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 mililitrų kavos (šilta)
- šiek tiek rozmarino
- šiek tiek šalavijų
- 300 gramų vištos filė
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 mililitrų grietinėlės (18 proc riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Paukštienai)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, dedam vištiena ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 50 mililitrų kavos (šilta)
- šiek tiek rozmarino
- šiek tiek šalavijų
- 300 gramų vištos filė
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 mililitrų grietinėlės (18 proc riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Paukštienai)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, dedam vištiena ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą