REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 300 gramų svarainių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų grietinės (20%)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svarainius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
    Vištieną supjaustyti gabaliukais ir išmaišyti su prieskoniais - paprika ir kariu.
    Susmulkintus svogūnus pakepinti iki gintarinės spalvos. Tada sudėti mėsytę ir apkepinti.
    Sudėti svarainius, uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti 20 min. Tada sudėti grietinę ir dar patroškinti 15 min. Troškinimo pabaigoje suberti druską ir pipirus.
    Šis patiekalas valgomas su bulvių koše, grikiais arba ryžiais.
    Skanus pagardintas šviežiomis mėtomis.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 300 gramų svarainių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų grietinės (20%)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svarainius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
    Vištieną supjaustyti gabaliukais ir išmaišyti su prieskoniais - paprika ir kariu.
    Susmulkintus svogūnus pakepinti iki gintarinės spalvos. Tada sudėti mėsytę ir apkepinti.
    Sudėti svarainius, uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti 20 min. Tada sudėti grietinę ir dar patroškinti 15 min. Troškinimo pabaigoje suberti druską ir pipirus.
    Šis patiekalas valgomas su bulvių koše, grikiais arba ryžiais.
    Skanus pagardintas šviežiomis mėtomis.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų